English

Beneficiile Parafinei pentru maini si picioare

November 27, 2018
admin

Tratament cu Parafina pentru maini si picioare

Parafina este un tratament bazat pe ceara calda si este adesea folosita in tratamentele pentru saloanele de infrumusetare si spa-uri.

Folosita pentru maini, cuticule si picioare, aceasta lasa pielea catifelata, supla si moale. Ceara linistitoare este calda si va ofera un tratament de-a dreptul special timp de 20 de minute, timp in care va puteti relaxa.

Parafina poate fi solida, alba, colorata sau incolora.

De asemenea, poate ajuta la deschiderea porilor și eliminarea celulelor moarte ale pielii. Acest lucru ajuta pielea sa para mai proaspata si sa se simta mai fina.

Beneficiile terapeutice

Ceara de parafină poate fi utilizată pentru a ajuta la ameliorarea durerii in mainile persoanelor cu:
  • osteoartrita
  • artrita reumatoida
  • fibromialgie
  • alte aspecte comune ale mobilitatii

Se comporta ca o forma de terapie termica si poate ajuta la cresterea fluxului sanguin, relaxarea muschilor si scaderea rigiditatii articulatiilor. Ceara de parafina poate, de asemenea, sa minimizeze spasmele musculare si inflamatia. Mai mult decat atat in cazul persoanelor care folosesc oja, aceasta o sa tina mai mult pe unghie.

Daca te confrunti in aceasta perioada cu piele uscata, crapata aceasta parafina ajuta la calmarea și inmuierea chiar si a mainilor si picioarelor cele mai dure.

Preturi:

  • Parafina manichiura  – 20 lei
  • Parafina pedichiura  – 25 lei

Pentru programari suna la: 0728 832 209