English

Caderea parului – ce solutii avem?

November 8, 2017
iHair Admin
De multe ori ni se pune aceasta intrebare: Ce aveti pentru caderea parului – ce solutii avem?

Pentru ca problema caderii parului dar si diversitatea afectiunilor scalpului  aveau nevoie de experienta si meticulozitatea unor profesionisti, IHAIR a adus in Romania tratamentele si produsele capilare farmaceutice si dedrmato-cosmetice RUEBER, linia completa din Spania.

De la fiole, creme, sampoane, masti de hidratatre si pana la vitamine sau plasturi importiva caderii parului, aceasta gama vine in intampinarea diverselor afectiuni capilare cu o varietate de solutii care se pot combina astfel incat orice problema capilara, oricat de complexa ar fi cu siguranta isi va gasi rezolvarea.

Dar cu ce este diferita gama Rueber fata de alte linii de ingrijire?

Clinica Rueber pune accent pe ANALIZA CAPILARA, TRICOLOGIE amanuntita, facuta cu un microscop special. Ce inseamna aceasta analiza?

In primul rand se verifica conditia scalpului (DERMOGRAMA), stabilind daca pielea este uscata, deshidratata, grasa, intoxicata sau subnutrita.

In al doilea rand se verifica conditia radacinii firului (TRICOGRAMA), stabilind in ce stadiu predomina majoritatea radacinilor: anagen, catogen sau telogen.

Doar astfel se poate recomanda tratamentul corect si complet, iar clientii sa fie multumiti si sa obtina rezultate mult dorite de indesirea parului si repararea scalpului.

IHAIR ofera posibilitatea saloanelor doritoare sau stilistilor sa se perfectioneze in aceasta tehnica de analiza capilara si sa ofere la randul lor acest serviciu. Iar clientii sunt invitati sa vina la Sediul IHAIR sa beneficieze de Analiza Capilara. Detalii la telefon 072.883.22.09. Produsele le gasiti pe site-ul iHair aici: 

Puteti urmari pagina de facebook RUEBER aici

Analiza capilara

Analiza capilara

Clinica RUEBER a fost fondata in 1982 de directorul general, José María Codina, ca urmare a unei cercetari ample. De atunci compania a continuat sa se dezvolte pentru a deveni un nivel de referinta in solutii de par, atat la nivel national si international.

Laboratoarele RUEBER au fost create in anul 1990 ca rezultat al unor analize amanuntite observand si devenind constienti de nevoia de a introduce pe piata produse care indeplinesc nevoile si asteptarile profesionistilor.

Cu sediul in Barcelona, laboratoarele se bazeaza pe profesionisti cu inalta calificare pentru a furniza o evaluare tehnica personalizata si servicii excelente. Se lucreaza continuu pentru a gasi moduri de a crea, inova si reinnoi produsele Rueber. De aceea se vor produce si vom distribui intodeauna produse la cele mai inalte standarde.

Cele doua linii de produse profesionale si farmaceutice pentru scalp si par, Innovative si Tricosystem, sunt orientate spre furnizarea de solutii personalizate si eficiente pentru client din punct de vedere tehnic si profesional.

Produsele INNOVATIVE cuprinde produse cosmetice pentru par si scalp bazate pe cele mai recente tehnologii stiintifice. Eficienta extraordinara si rezultatele uimitoare. O gama larga de produse pentru ingrijirea si regenerarea scalpului si a parului de la radacina la varf.

produse impotriva caderii parului

Linia farmaceutica Tricosystem cuprinde produse concepute special pentru a rezolva principalele probleme ale scalpului, parului si bulbilor radacinii firului de par. O gama larga de produse pentru matreata, caderea parului, de regenerare si reinnoire celulara. Eficienta testata stiintific. Rezultate excelente.

Te invitam la sediul IHair sa incerci si tu produsele Detalii la telefon 072.883.22.09