English

Ce cadouri alegem de Ziua Îndrăgostiților?

February 11, 2020
admin

Folosește CODUL Love20 și beneficiezi de 20% reducere la gamele

Maxxelle și D`Bullon

Împrumutul sarbatorei americane, 14 februarie, cunoscut ca Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor, este un prilej in plus de a fi mai aproape de persoana iubita si de a-i darui un cadou. 

Ziua Indragostitilor este ziua in care majoritatea cuplurilor intra in panica de idei si nu stiu ce cadou sa le ofere partenerilor in aceasta zi speciala in care dragostea pluteste in aer.

Ce este mai frumos decât să iubești și să-i arăți asta ori de câte ori ai ocazia?

        Dragostea se poate exprima oricând și sub orice formă, dar în aceste zile speciale când se sărbătorește iubirea, oamenii demonstrează mai profund afecțiunea față de persoana iubită. În aceste clipe, cadourile îi atrag pe cei care caută modul cel mai potrivit să spună: Te iubesc!

Cele mai frumoase cadouri de Ziua Indragostitilor pentru femei, sunt cadourile in care acestea pot fi rasfatate, fie ca sunt produse pentru îngrijirea personala (ten, corp, par) sau fie ca primesc o zi de rasfat la salon. Orice femeie are nevoie in viata ei de o cremă faciala, corporala sau de un tratament pentru par. 

Pentru a le ușura munca celor care nu știu ce cadou să le ofere iubitelor,  Ihair Romania va prezinta cadouri inedite pentru Ziua Indragostitilor. Cadouri pe care iubita ta le va indragi din prima clipa. 

Șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, seruri pentru păr, toate acestea ar putea fi un cadou încantator dar si folositor de Ziua Indragostilor.

Folosește CODUL Love20 și beneficiezi de 20% reducere la gamele

Maxxelle și D`Bullon

Cadoul ideal pentru orice femeie?

O zi de răsfăț la salon!

Toate ne dorim să primim atentie din partea partenerilor nostri. Si ce poate fi mai frumos ca de Ziua Indragostitilor sa primim cadou o zi de rasfat la salon! Fie ca este vorba despre tratamente corporale, card cadou personalizat, pachete promotionale pentru serviciile salonului sau tratamente pentru par cu siguranta iti vei surprinde iubita cu un zambet

Cadourile pe care le poti folosi în ingrijirea persoanala vor fi oricând bine primite.

Anul acesta surprinde-ți iubita cu un cadou de Ziua Îndrăgostiților deosebit, care să îi arați cât de mult înseamnă pentru tine!

Tu știi ce cadou sa-i oferi partenerei tale de viață?

Contact Salon și programări