English

Ce produse poti folosi pentru protectie termica?

October 23, 2017
iHair Admin

Placile de indreptare pentru par au ajuns sa fie ustensile indispensabile pentru activitatea din saloanele de coafura, dar ce facem cu protectia termica? Multe dintre femei nu isi indreapta parul doar atunci cand merg la un eveniment si cu aceasta ocazie trec pe la salonul de infrumusetare sau pe la specialiste care isi desfasoara munca in propria locuinta, ci multe dintre ele detin un astfel de aparat acasa. Placile de indreptare pentru par produc efecte negative asupra firului si este necesara luarea catorva masuri pentru a preveni distrugerea podoabei capilare.

Placile de indreptare pentru par sunt produse care actioneaza pe baza caldurii. Cu ajutorul presiunii termice firul de par este intins si isi poate mentine acest aspect peste 24 de ore. Acea presiune termica care intra in contact direct cu firul de par trebuie intrerupta. Mai exact, trebuie adaugat un filtru de protectie intre presiunea termica si zona afectata. Una dintre cele mai relevante comparatii pe care o putem face in acest sens este sa ne gandim la expunerea pielii atunci cand stam la soare vara. Atunci cand soarele este arzator este imperios sa folosim crema de protectie si de cele mai multe ori facem acest lucru deoarece simtim caldura pe pielea noastra. Daca nu am folosi-o, pielea ar fi complet arsa.

Asta se intampla si cu firul de par. Din cauza caldurii, acesta este deteriorat. Insa nu actionam cu protejarea acestuia deoarece nici nu constientizam efectele produse, dar nici nu simtim caldura pe firul de par decat daca il atingem.

Pentru ca mai bine previi o problema decat sa o tratezi, iata care sunt produsele care te pot ajuta in protejarea firului de par impotriva caldurii generate de placa. Se poate alege un spray pentru protectie termica AGADIR ce se aplica pe par inainte de utilizarea placii. Se recomanda alegerea spray-urilor care au in compozitia lor keratina si ceramide, aceste doua ingrediente care se activeaza in prezenta caldurii.

De asemenea se poate folosi o crema pentru indreptarea parului care va avea doua functii: va va ajuta ca aspectul parului dupa ce il intindeti sa se mentina cat mai mult timp, iar in acelasi timp protejeaza firul impotriva caldurii. Daca totusi, efectele deja au aparut, iar varfurile firelor de par sunt deteriorate apelati la tratamentele cu keratina, iar cel mai accesibil produs in acest sens poate fi un balsam de par reparator care se aplica pe parul umed dupa spalare si ajuta la regenerarea acestuia dupa actiunea aparatelor termice.

Pentru detalii suna la 0728832209/0314167025

Acceseaza https://shop.ihair.ro/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=12 pentru comenzi online.