English

Codite Impletite Afro

February 14, 2019
admin

Coditele afro sunt perfecte pentru o coafura exotica si nu numai. Stilul African revine in tendinte! Aceste codite se pot realiza si din parul natural, insa pentru un rezultat satisfacator si spectaculos este recomandat sa se foloseasca extensii pentru a da volum si lungime parului.

Timpul de executie variaza in functie de nr de codite dorite, lungimea si grosimea acestora mai exact intre 5 si 7h.

Inainte de a va face programare, va asteptam la o consiliere gratuita pentru a stabili grosimea coditelor, coloarea acestora si durata procedurii.

Pretul variaza intre 400 – 600 lei

SPALAREA CODITELOR: Intr-o sticla mica de plastic, turnati aproximativ 2 degete de sampon. Adaugati apa trei sferturi si agitati. Turnati samponul pe cap, nu frecati pielea cu unghiile ci masati scalpul cu buricele degetelor. Stati cu samponul aproximativ 5 minute, dupa care clatiti cu apa din abundenta. Parul nu trebuie spalat foarte des pentru a evita degradarea acestuia.

USCAREA CODITELOR: Luati un prosop si tineti coditele pana cand se absoabe apa, apoi uscati cu feonul la o temperature medie

CUM SE DESFAC CODITELE IMPLETITE

Inainte de a da jos coditele trebuie sa va spalati 2 zile consecutiv. Clatiti foarte bine parul de fiecare data. A treia zi se pot da jos.

Cu ajutorul unui pix sau ceva ascutit despletiti codita, dupa care inlaturati extensia si pieptanati foarte bine parul. Acelasi procedeu se repeta pentru fiecare codita in parte.