English

Codite Impletite Afro

February 14, 2019
admin

Coditele afro sunt perfecte pentru o coafura exotica si nu numai. Stilul African revine in tendinte! Aceste codite se pot realiza si din parul natural, insa pentru un rezultat satisfacator si spectaculos este recomandat sa se foloseasca extensii pentru a da volum si lungime parului.

Timpul de executie variaza in functie de nr de codite dorite, lungimea si grosimea acestora mai exact intre 5 si 7h.

Inainte de a va face programare, va asteptam la o consiliere gratuita la salon ihair pentru a stabili grosimea coditelor, coloarea acestora si durata procedurii.

Pretul variaza intre 400 – 700 lei in functie de lungimea si grosimea coditelor.

SPALAREA CODITELOR: Intr-o sticla mica de plastic, turnati aproximativ 2 degete de sampon. Adaugati apa trei sferturi si agitati. Turnati samponul pe cap, nu frecati pielea cu unghiile ci masati scalpul cu buricele degetelor. Stati cu samponul aproximativ 5 minute, dupa care clatiti cu apa din abundenta. Parul nu trebuie spalat foarte des pentru a evita degradarea acestuia.

USCAREA CODITELOR: Luati un prosop si tineti coditele pana cand se absoabe apa, apoi uscati cu feonul la o temperature medie.

INGRIJIREA CODITELOR: Pentru un plus de stralucire si aspect ingrijit, se recomanda folosirea unui ulei special care se aplica pe lungime, ori de cate ori doresti, acesta va prelungi viata coditelor. Gasesti aici o gama de uleiuri recomandate.

CUM SE DESFAC CODITELE IMPLETITE

Inainte de a da jos coditele trebuie sa va spalati 2 zile consecutiv. Clatiti foarte bine parul de fiecare data. A treia zi se pot da jos.

Cu ajutorul unui varf de piepten sau ceva ascutit despletiti codita, dupa care inlaturati extensia si pieptanati foarte bine parul. Acelasi procedeu se repeta pentru fiecare codita in parte.

Pentru informatii sunati la numarul 0040728832209 sau trimite un mesaj la adresa info@ihair.ro

Ihair-Salon