English

Culoare rezistenta cu ajutorul vinului roșu

November 26, 2021
admin

Putem spune ca orice femeie iei dorește un par frumos, îngrijit și strălucitor. Încă din copilărie visam sa ne schimbam culoarea parului în diferite culori și tunsori. În adolescenta probabil ai încercat culori aprinse sau îndrăznețe, precum roz, albastru sau verde insa cu trecerea timpului iti descoperi culoarea favorita care sa tina pe o perioada lunga de timp fără a fi nevoită sa vizitezi salonul foarte des.

Culoarea părului este și ea alături de toate celelalte accesorii din viața unei femei o investiție. Așa că este evident că ne dorim să păstrăm culoarea obținută cât mai mult timp. Nimeni nu vrea să se bucure doar o luna de noua culoare. Și nici nu ne dorim ca părul nostru nou colorat să arate deteriorat, uscat și lipsit de viață.

Drept urmare, este foarte important să știm ce trebuie să facem după ce ne-am vopsit părul pentru a păstra nu numai culoarea nou obținută, dar și sănătatea și vigoarea părului.

Styling pentru parul lung

Nuanțe de toamna pentru par

Avem câteva sfaturi pentru parul dumneavoastră:

  • Vopsește-ti parul la salon

Știm ca este mult mai tentant sa va vopsiti parul acasă deoarece este mult mai confortabil, insa iei poți strica parul sau chiar culoarea dorita sa nu iasă. În salon, datorită culorilor profesionale folosite, dar și a hairstylist-ului experimentat, culoarea ta va rezista mult mai mult. Saloanele de coafură folosesc produse specifice ce nu se găsesc în magazine. Aici vorbim nu numai despre vopsele, dar ș despre produsele de îngrijire, șampon, balsam, ce sunt aplicate după colorarea părului. În acest caz noi va recomandam produsele din gama Agadir cu cânepă și vin.

  • Folosește balsam și măști de îngrijire

Dacă atunci când nu ai părul vopsit nu este obligatoriu să folosești balsamul sau alte produse pentru îngrijire, situația se schimbă după colorare. Orice produs de colorare a părului conține substanțe chimice ce usucă firul de păr și ii oferă un aspect uscat. Balsamurile și tratamentele speciale pentru părul vopsit, hidratează firul, refac structura naturală a parului. De aceea este important să folosești un balsam sau un tratament de 2-3 ori pe săptămână. Urmează îndeaproape instrucțiunile de folosire ale acestora pentru a le aplica corect. Poți întreba chiar și la salonul unde te-ai vopsit, ce produse se recomanda pentru parul vopsit. Poți verifica chiar la salonul ude te-ai vopsit dacă îți pot recomanda produse pentru tipul tău de par.

Recomandarea noastră este gama Agadir:

  •  Balsam Hidratant Hemp&Red Wine Agadir

Contine ulei de seminte de canepa si extract de vin (Resveratrol), acesta netezeste si reduce aspectul de par deteriorat. Datorita tehnologiei FiberHance repara firul de parul din interior facand parul mai puternic de 3ori.  Este imbunatatit cu fitonutrienti pe baza de plante, hraneste si reconstruieste. Iti lasa un par hidratat, cu volum.

Balsam pentru par uscat Agadir

Balsam par uscat din gama Agadir Hemp& Red Wine

-Masca Reparatoare Hemp&Red Wine Agadir 

Pentru par uscat si deteriorat tratamentul nostrum cel mai intens repara varfurile despicate. Aceasta formula reconstructiva contine ulei de seminte de canepa si resveratrol. Datorita tehnologiei FiberHance repara firul de parul din interior facand parul mai puternic de 3x. Imbunatatita cu vitamine si antioxidanti pe baza de plante, hraneste si reconstruieste. Imbunatateste sanatatea generala a parului.

Masca reparatoare Agadir

Masca reparatoare Agadir Hemp & Red Wine

Acestea fiind spuse, daca va doriti sa faceti o schimbare, noi va stam la dispoziție, rezultatele va vor incanta cu siguranta, depasind asteptarile. Va asteptam la IHair Salon de pe Strada Ajustorului nr.2, sector 6 din Bucuresti. Astfel vom putea discuta despre schimbarile tale de look, serviciile noastre si produse. Bineinteles, gasiti toate produsele noastre pe site, www.shop.ihair.ro . De asemenea, pentru informatii si detalii, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0728832209.