English

D’Bullon-gama dedicata tie si pielii tale!

septembrie 6, 2021
admin
Salutare, dragilor! Bine ati revenit pe blog!

In postarea de astazi, vom vorbi exclusiv despre brandul D’Bullon, un brand care a luat nastere din dragoste pentru ingrijirea pielii, avand o gama de produse foarte diversificata. Astfel, brandul D’Bullon ofera produse de skincare special create pentru fiecare tip de ten dar si pentru nevoile specifice pielii.

produsele d'bullon

Tendințele actuale ale pieței cosmetice profesionale, sunt în continuă evoluție, iar astfel, este necesar un efort mare în cercetare și dezvoltare. D’Bullon, este un brand fidel tradiției și datorita experienței vaste, a dezvoltat o linie de produse cosmetice profesionale care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și răspunde nevoilor exigente ale pieței internaționale. Un aspect sănătos este una dintre trăsăturile fundamentale ale frumuseții. Astfel, aplicarea continuă și constantă a produselor cosmetice contribuie potrivite nu doar ca ne aduce o stare de bine, dar ne ajuta si sa avem o piele sănătoasă, echilibrată, tânără, netedă și protejată.

Brandul D’Bullon este creatia Laboratoarelor Valquer din Spania. Acestea au fost fondate in anul 1975. Acestea cercetează și dezvoltă produse cosmetice de înaltă calitate, oferind soluții dinamice și inovatoare sectoarelor profesionale de coafură, frumusețe și altele legate intim de frumusețea și sănătatea atât a corpului, cât și a părului. Internaționalizarea companiei în ultimii ani arată creșterea progresivă, continuă și solidă a Válquer, prezent acum în peste 49 de țări.

Asa cum ne incurajeaza si sloganul brandului: ,,Listen to your skin”(Asculta-ti pielea) trebuie sa constientizam ca si pielea noastra are nevoile ei, iar prin produsele profesionale pe care D’Bullon le creaza, ne putem hidrata, rasfata dar si trata pielea. Astfel, ne putem bucura de o gama de produse complexe: de la apa micelara,  lapte demachiant si creme de fata cu colagen si vitamine sau creme de protectie solara, pana la creme regenaratoare, termice anticelulita, geluri cu efect calmant dupa epilare, seruri pentru conturul ochilor si buzelor si vaselina parfumata.

Lapte demachaint calmant

Liniile principale de la D’Bullon care ni se adreseaza sunt: demachie/gomaj, masti si tonifiere, creme pentru ten in functie de tipul lor(uscat, mixt, sensibil), dar si produse pentru corp/masaj/celulita/slabit.

In ceea ce priveste linia de masti, tonifiere, demachiere si gomaj, aceasta are in componenta ei produse ca si creme de curatare, apa micelara, geluri exfoliante, lapte demachiant si masti calmante si de purificare.

Linia de creme pentru ten se adreseaza persoanelor cu ten sensibil, gras, uscat, mixt, acneic, matur sau pigmentat dar si persoanelor care isi doresc creme precum cea de protectie solara. Astfel, mai pe scurt, linia pentru ten D’Bullon contine produse dedicate oricariu tip de piele.

In ceea ce priveste linia de produse dedicata corpului, masajului acestuia si problemelor ca celulita si slabitul, gama de produse D’Bullon ne aduce produse precum creme, geluri si lichid de impachetare pentru slabit si fermitatea pielii.

Concluzionand, putem adauga ca, in afara eficientei produselor din gama D’Bullon si a faptului ca acestea sunt foarte diversificate, ceea ce le recomanda este usurinta cu care le putem utiliza, atat acasa cat si la salon. Produsele sunt ideale pentru tratamente ca si cel pentru slabit dar si pentru a fi folosite in urma procedurilor ca si epilarea, pentru a calma si hrani pielea.

Aceste fiind spuse, produsele D’Bullon pot fi achozitionat de pe site-ul nostru www.shop.ihair.ro.De asemenea, tot pe site puteti descoperi intreaga gama de produse si sa gasiti detalii despre fiecare in parte. Daca sunteti din Bucuresti, va asteptal la IHair Salon(localizat pe Strada Ajustorului nr.2, sector 6, Bucuresti) pentru a iti recomanda produsele potrivite pentru tine dar si pentru a le achizitiona, dar si pentru a incerca tratamentele faciale D’Bullon.

Pentru distributie si detalii despre produse, ne puteti contacta la numarul de telefon  0728832209.