English

Ce trebuie sa stim despre caderea parului

august 23, 2017
iHair Admin

Caderea parului este un lucru foarte comun in zille noastre nu doar in randul barbatilor, ci si in randul femeilor si poate sa apara la orice varsta, din cauza unor anumiti factori. Exista diverse solutii, cum ar fi spalarea parului cu ajutorul unui sampon dermatologic, uleiuri esentiale, ceai verde sau alte solutii mai putin conventionale. In ceea ce priveste caderea parului, este bine sa stim urmatoarele lucruri:

Caderea parului poate sa nu fie constanta

Ce inseamna asta? Inseamna ca se poate ca parul sa iti cada doar in anumite perioade, iar in altele mai putin sau deloc. Cauzele nu se cunosc in totalitate, dar se crede ca de vina ar fi nivelul de melatonina si prolactina, sub influenta razelor solare. Cu alte cuvinte, secretia acestora poate fi influentata de expunerea la soare.

Igiena este foarte importanta

Desi exista pareri cum ca nu este bine sa iti speli parul prea des, adevarul este ca spalarea frecventa a parului cu ajutorul sampoanelor potrivite contribuie la cresterea podoabei capilare in mod sanatos.

Pieptanatul este bun

Este foarte bine daca iti piaptani parul zilnic, pentru ca acest lucru incurajeaza cresterea parului. In fiecare dimineata, un pieptanat de cateva minute este recomandat, iar daca poti sa iti si masezi putin scalpul este si mai bine.

Folosirea samponului potrivit

Este intotdeauna recomandat sa folosesti tipul de sampon potrivit parului tau, iar daca suferi de caderea parului, un sampon dermatologic iti va fi de mare ajutor.

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *