English

Efect natural permanent cret

septembrie 9, 2019
admin

ARICIUL PERFECT

PĂRUL ONDULAT … DAR FIRESC!

Cel puțin o dată în viață, fiecare femeie și-a dorit să aibă părul ondulat, cret, un păr voluminos precum diva din anii 80.

creț permanent

Multe sunt norocoase și au acest păr, desigur … dar toate celelalte?

Simplu! Doar recurg la permanent. Și asta nu numai pentru a avea bucle rebele, ci și valuri moi și bucle definite. Sau pur și simplu mai voluminoase.

Totuși, permanentul a fost întotdeauna iubit dar si de temut.

PERMANENT: PRIETEN ȘI DUȘMAN

Indiferent dacă ai părul drept ca spaghetele, deja ondulat, ai știut întotdeauna că în orice salon ai fi găsit un permanent gata să-ți transformi capriciul.

Deși este adevărat că acest tratament poate fi făcut practic în fiecare salon și cu orice tip de păr; nu trebuie uitat că acțiunea permanentă asupra structurii părului prin agenți chimici puternici.

De parcă asta nu ar fi fost suficient, aproape toate produsele destinate permanent conțin amoniac, inamicul sănătății părului .

Din aceste motive, permanentul nu este de obicei efectuat mai mult de trei ori pe an, pentru a-l face uscat și frizzy.

DIN NOU UN MUST

Cu toate acestea, părul ondulat este din nou la modă.

Tot mai multe femei atente la stil și la noi tendințe necesită acest tratament în salon. Dar fiți atenți, permanentul nu este deloc ușor de făcut, așa că este o meserie care trebuie îndeplinită de profesioniști care sunt experți în acest domeniu. Mai ales dacă utilizați produse neinovatoare, deci pe bază de substanțe chimice amoniacale.

Există două loțiuni care trebuie aplicate părului, iar dozele greșite pot duce la deteriorarea structurii lui.

Acum, cea mai la modă tendință este utilizarea de produse naturale de ondulare, care nu conțin substanțe cunoscute a fi dăunătoare, cum ar fi amoniacul sau acidul tioglicolic. În acest fel obțineți bucle și valuri foarte moi, cu efect natural.

EFECT NATURAL PERMANENT

Dacă în anii 80, coafura bogată era tot mai dorita, acum privim acele coafuri într-un mod oarecum diferit. De fapt, la vremea aceea ne doream părul foarte cret, exagerat de voluminos din rădăcină. Efectul final a fost puțin ca o masă crocantă și voluminoasă. Astăzi permanentul este din nou la modă, dar cu un efect mult mai moale.

Îndepărtați-vă buclele cu grija una de celălalta. În saloane sunt din ce în ce mai solicitate buclele ușoare și moi, mai ales pentru a crea volum pe lungimi, fără a cântări rădăcina. Chiar și cei care au deja părul cret ( și poate chiar puțin frizzy) solicită acest tratament pentru a-și defini buclele în mod natural.

PERMANENT CU KERATINĂ

În ultimii ani, cercetările științifice, chiar și în domeniul produselor pentru păr, au făcut pași mari. Până acum 20/30 de ani, a face o permanentă a fost o alegere „riscantă” tocmai datorită cantității de substanțe agresive prezente în produse și care erau indispensabile pentru modificarea structurii părului, la fel ca amoniacul. Dar acesta nu este singurul inamic al părului nostru: multe dintre produsele utilizate în mod obișnuit conțin acid tioglicolic, care este utilizat în tratamente precum perming și întindere, deoarece slăbește structura cheratinei din interiorul părului , crescând eficacitatea acțiunii de călcare sau curling a produsului.

Astăzi, din fericire, situația nu mai este aceeași ca în anii ’80 . Cantitățile de amoniac sunt semnificativ reduse (în unele produse este chiar absent!), Creând mai puțin stres pentru părul nostru iubit. Buclele de plajă și buclele definite au devenit o necesitate, mai ales în timpul verii.

Lucrul important, pentru a nu-ți deteriora propriul păr, este să alegi tratamente naturale și care să conțină în ele substanțe care merg să vindece și să hidrateze părul, mai degrabă decât să le distrugi.

UN PERMANENT REVOLUȚIONAR

MAXXelle , întotdeauna este atent la îngrijirea părului, nu a putut să nu studieze produsele potrivite pentru cei care, îsi doresc cu orice preț părul creț.

Astfel, două produse fundamentale se nasc pentru Forma Line :

Biologică permanentă este un produs cu adevarat revolutionar: complet inodor, fără amoniac și acid tioglicolic.

În același timp, are o putere puternică de condiționare, datorită prezenței cisteinei și proteinelor de soia hidrolizate , care hidratează părul restructurând părțile deteriorate.

După aplicarea permanentului biologic, trecem la neutralizatorul biologic fără oxigen pentru a repara totul. Acest produs conține aminoacizi de colagen marin, care cresc plasticitatea părului care acționează din cuticule.

Total lipsit de peroxid de hidrogen, este tratamentul perfect pentru cei cu păr colorat: riscul zero de luminare nedorită și/ sau deversare de culoare.

Este un tratament extrem de condiționant pentru a oferi un stil moale, natural, în timp ce definește buclele.

Atenția MAXXelle asupra naturii nu se limitează doar la tratamente: chiar și ambalarea produselor, de fapt, este compostabilă și biodegradă natural, fără a lăsa deșeuri toxice.

Cu un tratament adecvat astăzi este posibil în sfârșit să aveți bucle perfecte într-un mod natural, definite, moi și un păr protejat.

În plus, în sfârșit, putem să ne luăm la revedere de la ondulatoare, părul îndreptat și bigudiuri !

Cu produsele liniei Forma MAXXelle, de fapt, nu va mai fi nevoie de atât de multe instrumente (și nici atât de mult timp) pentru a avea buclele pe care le-ai visat întotdeauna!

Cat costa acest tratament in Salon IHair?

Par Scurt –  100 lei

Par Mediu –  160 lei

Par Lung –  220 lei

Par Extra Lung – 280 lei

(include manopera si solutia, nu include spalat si coafat)

Contact Salon și programări

Contact Distribuție produse saloane și stiliști