English

Îndreptarea permanentă a părului

June 28, 2017
iHair Admin

Înainte de a începe procesul de îndreptare permanenta iStraight trebuie să știi exact când să recurgi la această  metodă, iar cel mai bine te va îndruma un specialist. El îți va spune ce pași să urmezi pentru a ajunge la rezultatele mult dorite și care este cea mai bună soluție pentru tipul tău de păr. De asemenea, îți va oferi răspunsuri  cu privire la avantajele și dezavantajele aplicării tratamentului de îndreptare.

 • Îndreptarea permanentă este un proces prin care poți uita de firele de păr cârlionțate apelând la tratamente chimice, astfel încât părul tău va căpăta un aspect îngrijit, sănătos, dar mai ales drept.Există mai multe tipuri de tratamente care te vor ajuta să eviți statul in fața oglinzii ore în șir:Istraight este o metoda eficientă care la sfârșitul procesului de îndreptare îți va lăsa părul moale și strălucitor. Pe parcursul aplicării tratamentului, apelăm la următoarele produse:Îți recomandăm metoda Istraight care poate fi utilizată pentru toate tipurile de păr.
 • Istraight – Max (pentru păr natural și rezistent);                

                        – Normal (folosit pentru părul vopsit);             

                        – Mild (pentru părul decolorat sau șuvițat);

 • Istraight Neutralizer (pentru toate tipurile de păr);
 • Pure Keratin (pulverizarea pe zonele de păr deteriorat); Ceramide Serum, Șampon clarifiant, Power Boost ,Power Control, Reaction Treatment B3.
 • Permanent straightening products

  Foarte folosită și utilizată este metoda japoneză Yuko. Acest proces are la bază collagen, keratină și proteine din mătase. Înainte să apelezi la aceasta trebuie să consulți un specialist pentru alegerea corectă a produselor folosite; este necesară pregatirea tratamentului, a soluției și ultima etapă îndreptarea, neutralizarea și forma.

 

Avantajele îndreptării permanente:

 • Tratamentul Istraight conține ioni negativi în soluția de îndreptare și ioni pozitivi în neutralizator, ceea ce va ajuta la restructurarea permanentă a părului și-l va păstra sănătos si hidratat;
 • Unul din avantajele sistemului Istraight este ceramida (resursă naturală care întărește cuticula și este folosită ca înlocuitor pentru siliconul utilizat frecvent).

Dezavantajele îndreptării permanente:

 • Nu este recomandat procesul de îndreptare permanentă Yuko pentru părul decolorat și șuvițat;
 • Evitarea expunerii prelungită la soare;
 • Nu apelați la îndreptarea permanentă și colorare în același timp, aplicarea celor doua procese simultan pot duce la deteriorarea părului.

 

 

 • Cu siguranță, îndreptarea permanenta a părului este o investiție de imagine care vă dă ocazia să economisiți timp. Urmați intocmai pașii pe care stilistul v-a îndrumat să-i urmăriți pentru a avea părul în continuare drept și sănătos cu produsele potrivite tratamentului și încercați să nu frecați scalpul foarte tare cu prosopul. Pentru mai multe detalii, specialiștii IHair Romania va vor ajuta să luați cea mai bună decizie cu privire la aplicarea tratamentului corespunzător. Ne puteți găsi pe: salon@ihair.ro

 

Contact Salon și programări

Contact Distribuție produse saloane și stiliști