English

Ingrijirea tenului vara

iunie 7, 2022
admin

Ai sesizat ca ai tenul uscat și ușor îmbătrânit? Tenul se deshidrateaza mai usor vara si aparitia ridurilor poate creste.Poți începe de astăzi remediul care te va reîntineri mâine.

Suntem mereu în căutarea acelui ser al tinereții, care sa facă minuni instant și parcă nu-l găsim? Pielea noastră își urmează cursul și se schimbă odată cu vârsta, devine mai subțire, pierde grăsime și nu mai arată la fel de hidratată și luminoasă ca-n tinerețe.

Îngrijirea tenului vara este inevitabilă, dar bineînteles, poți să-i prelungești durata de glorie, prevenind din timp îmbătrânirea acestuia..

Cum arată tenul uscat și îmbătrânit?

Pielea la femei începe să îmbătrânească în intervalul 25 – 30 de ani.Primele simptome ar fi scăderea elasticității pielii, apare senzația tenului uscat, subțierea pielii din lipsa procedurii de sebum și pierderii de colagen.

Ce să folosești pentru a preveni îmbătrânirea și uscarea tenului?

1.Cremă cu Argan pentru ten uscat și îmbătrânit Valquer

Ulei de Argan pentru Ten Uscat Valquer

 

Este o cremă de față îmbogățită cu ulei de argan și ulei de migdale. Reglează hidratarea și restructurarea pielii, datorită uleiului de argan care are proprietăți regenerative remarcabile. În același timp, uleiului de migdale, bogat în vitamina E, acizii grași Omega 3 și Omega 6, hrănește și hidratează pielea, îmbunătătindu-i elasticitatea și prevenind îmbătrânirea.

Pentru aflarea mai multor beneficii ale ulei de argan accesati link-ul:http://www.ihair.ro/uleiul-de-argan-5-pasi-pentru-aplicarea-lui-corecta-pe-par/

2.Ser facial cu Vitamina C Valquer

Ser Facial Vitamin C Valquer

 

 

Obțineți o piele strălucitoare, datorită  proprietăților: antirid, antioxidant și anti-acnee. Serul facial cu Vitamina C Valquer păstrează aspectul natural și tineresc al pielii datorită combinației optime de vitamina C, E si acid hialuronic.

Se recomandă aplicarea pe pielea curată dimineața și seara. După câteva zile de aplicare, efectele asupra pielii vor fi percepute imediat. Conține 91,5% ingrediente de origine naturală. Nu conține uleiuri minerale.

3.Fiole Lifting cu acid hialuronic Valquer 5 x 2 ml

Fiole Lifting cu Acid Hialuronic Valquer

Aplicate zi și/sau noapte pe pielea curată, îți vei simți pielea întinerită și strălucitoare instantaneu.

Fiolele au efect de lifting imediat și prelungit datorită acidului hialuronic, fiind unul dintre ingredientele hidratante care reduce ridurile și reface elasticitatea pielii.

Produsele sunt testate dermatologic și sunt 100% vegane.Nu conțin coloranți, sulfați și sare. Produsele recomandate aparțin brandului D`Bullon creație Valquer, dacă doriți să descoperiți și alte produse ale acestei game, puteți accesa link-ul: http://www.ihair.ro/dbullon-gama-dedicata-tie-si-pielii-tale/