English

INNOSYS REACTION TREATMENT

August 1, 2017
iHair Admin

Ce este REACTION TREATMENT?

Innosys Treatment este un tratament profesional care repara si reconditioneaza parul. Hidratarea si stralucirea parului se pierd zilnic din cauza unor sampoane, a razelor UV sau a mediului inconjurator poluat. Bogat in keratina hydrolizata si aminoacizi, elimina incurcarea, uscarea si dezordonarea parului. Daca parul tau este foarte degradat, decolorat si despicat din cauza ondulatoarelor sau a placilor de indreptare, atunci este un motiv in plus pentru care trebuie sa apelezi la acest tratament. Reaction Treatment are rolul de a reconstrui parul in totalitate, dupa aplicare el va fi imbogatit cu proteine, aminoacizi, si extracte naturale,  lucru care va duce la reconstructia parului degradat.

De ce sa alegi REACTION TREATMENT?

ACUM poți uita de firele despicate!!

Cu ajutorul acestuia parul tau va fi moale, stralucitor si sanatos. Spre deosebire de alte tratamente care te tin foarte putin si care-si fac efectul doar pe moment, cu REACTION TREATMENT poti sta relaxata. REZULTATELE tin de la 3 la 6 saptamani. Vino la iHair Salon si vei vedea diferenta intr-un timp foarte scurt.

      Pașii pe care trebuie sa-i urmariti la Reaction Treatment:

  1. INNOSYS Reaction treatment B1

Este o solutie lichida bazata in principal pe keratina hidrolizata si aminoacizi ce restaureaza proteinele pierdute din cauza alimentatiei neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redand integritatea naturala a parului. Complexul de ceramida va neutraliza zonele slabe si va crea o bariera protectoare in timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv parul. Pulverizati pe parul umed dupa ce a fost spalat si pieptanati. Utilizati apoi Reaction Treatment B2.

innosys

Innosys Reaction Treatment

 2. INNOSYS Reaction treatment B2

Este o crema groasa ce se foloseste pentru a echilibra uleiul si apa pentru a echilibra porozitatea parului. B2 reface cortexul deteriorat al parului cu nutrienti suplimentari si reumple cuticulele cu ceramida pierduta pentru a recastiga coeziunea interna.
Consultati instructiunile inainte de utilizare.

Aplicati pe parul tratat in prealabil cu B1. Incalziti termic cu peria si feonul ca sa se activeze termic produsul. Lasati parul sa se raceasca 3-4minute si apoi samponati.

          3. INNOSYS Reaction treatment B3

Tratament fortifiant pentru par îmbogățit cu ulei de argan. 

Mod de administrare: Dupa spalare stergeti excesul de umiditate. Aplicati o cantitate potrivită în palma pe mâini și se aplică pe tot parcursul parul, concentrându-se pe capete și zonele afectate. Lasă pe timp de 2-3 minute sau conform instructiunilor, apoi clătiți.

Atenție: Respectați cu strictețe modul de administrare. Nu aplicați acest produs dacă pielea capului este sensibil, are răni sau zgârieturi. A se evita contactul cu ochii. În cazul în care acest produs ajunge accidental în ochi, clătiți bine cu apă și consultați un medic. Păstra acest produs într-o zonă rece a evita temperaturi ridicate o lumina soarelui. 

Intrebari frecvente:
1.Contine formaldehide acest tratament? Imi afecteaza parul carliontat?
R: Nu. Tratamentul nu contine formaldehide si nu o sa-ti atace in niciun fel parul.
2.Cat timp va rezista tratamentul?
R: Tratamentul poate rezista de la 3 la 6 saptamani in functie de parul dvs.
3.Tratamentul poate fi aplicat pe orice tip de par?
R: Da, poate fi aplicat pe orice tip de par, dar se adreseaza in special persoanelor cu par rebel si deteriorat. Este perfect pentru calmarea firelor rebele.
4.Cat timp dureaza sa-mi fac tratamentul?
R: Este un proces profesional si simplu care dureaza in jur de 45 de minute.
5.Pot recurge la tratament daca am facut recent tratament de indreptare permanenta sau tratament cu keratina?
R: Sigur ca da. Tratamentul poate fi realizat si peste tratamentul brazilian de indreptare.
6.Ce produse trebuie sa folosesc acasa dupa aplicarea tratamentului?
Hydration Nature Shampoo, Hydration Nature Conditioner, Reaction Treatment B3 (retail size), and Pure Essence Oil.