English

Pigmenti intensi pentru par din colecția Northern Lights

ianuarie 6, 2022
admin

Vopsește-ti parul cu ajutorul pigmenților NL în Lumini Nordice

Colectia Northern Lights  conține pigmenți și este inspirata de unul dintre cele mai spectaculoase fenomene ale naturii  și anume Aurora Boreala. Aceasta ne aduce, prin parul modelelor, o parte din fascinatia pe care o pot vedea martorii acestui fenomen.

Fenomenul, care pare un dans al luminilor pe cer, este de o frumusete aproape incredibila. Luminile sunt asemanatoare unor nori stralucitori care apar pe cer si il cuprind pentru câteva momente. Apoi se dizolva in culori extraordinar de luminoase, cu un par stralucitor. Sunt putine fenomene naturale care pot fi comparate cu frumusetea cosmica cuprinsă de lumini strălucitoare.Culori de par Galaxy

Ce este pigmentul?

Pigmenții coloranți  fără oxidare utilizează tehnologia directă de micropigmentare pH acid, cu acțiune hrănitoare și restructurantă.

Aceasta este fără amoniac, ppd și rezorcinol. Are durata unei vopsele normale cu oxidare și cel mai important, este îmbogățită cu alge Wakame cu proprietăți oxidante, hidratante și remineralizante.

NL nu deschide cuticulele și, prin urmare, nu atacă structura părului. Datorită formulei sale bogate în micro-pigmenți coloranți, care sunt intens ancorați pe zonele poroase ale părului, permite obținerea unor culori strălucitoare, luminoase și de durată extraordinare. Lasă  părul strălucitor și neted, cu o puternică hranire, tratare și efect placut la atingere.

Avantajele pigmenților pentru par

Când ne referim la vopseaua care este comercializata constant în raport cu pigmenții de par, descoperim ca aceștia au cel mai bun raport preț-calitate. Cantitatea care se folosește în general este extrem de mică spre deosebire de vopselele utilizate în mod normal. Atunci când vrem sa ne coloram parul cu vopsea, avem nevoie în funcție de lungimea parului de 1tub sau mai multe pe când pigmenții  vor fi de folos pe o perioada mai îndelungată de timp.

Încă un aspect pozitiv este faptul ca nu ai nevoie de foarte multe cunostinte ca sa poti folosi acesti pigmenti.     Sigur, niste notiuni de colorimetrie sunt bine venite astfel incat sa poti obtine in mod precis rezultatul pe care ti-l doresti, in functie de conditia actuala a parului tau. Insa, ei se pot imbina cu numeroase solutii de ingrijire sau de aranjare a parului, fiind practic baza acestora.

Paleta disponibilă pentru Vopseaua NLpigmenți naturali

În aceasta gama va puteți bucura de un portocaliu intens precum și galben, roșu, fucsia, violet, albastru, smarald.

Avantajul este ca le puteți amesteca pentru a obține culoarea perfecta pentru dumneavoastră.

NEUTRUL trebuie utilizat numai în amestec cu alte nuanțe pentru a obține culori pastelate. Folosit singur, nu colorează părul.

Colorarea NL se estompeaza în timp cu fiecare spălare, lăsând o nuanță din ce în ce mai usoara, fără modificări de culoare.

Cu cât este mai deschis parul, cu atât culoarea finala va fi mai intensa. (înălțimea recomandată a tonului de iluminare 9/10/11).

Unele culori pot fi aplicate și pe baze mai întunecate (în orice caz întotdeauna deschise la un nivel de 7/8) obținând un rezultat mai puțin luminos, dar totuși cu o intensitate excelentă de reflexie.Vopsea NL pigmenti naturali

DE CE SA ALEGEM VOPSEAUA NL

În ceea ce privește comparațiile cu alte culori directe de pe piață, NL (Culori Nordice) are cu până la 30% mai multă intensitate, strălucire și durabilitate.

Fiind un colorant direct:

– aceasta nu decoloreaza

– nu acoperă părul alb

– nu trebuie amestecat cu alte produse alcaline (decolorare, vopsele cu oxidare etc.)

COMBINATIA PERFECTA

Puteți amesteca vopseaua cu măștile din linia bioterapie CURA din gama Maxxelle. Masca pentru par vopsit, par uscat și creț, par fin, obținându-se astfel o mască de condiționare colorată, care combină îngrijirea cu culoarea, atât în ​​salon, cât și acasă. Aceasta poate fi amestecată și cu șampon dar în acest caz trebuie aplicat imediat pe par, direct în salon și nu acasă.

Poti achizitiona aceasta vopsea intr-o varietate de culori, precum paleta prezentata mai sus, la sediul IHAIR sau in magazinul online www.shop.ihair.ro

Pentru profesionisti si stilisti EXISTA RETEA DE DISTRIBUTIE, contacteaza-ne!

VOPSIT (MaXXelle Italia Colora /Think-fara amoniac)

1 Tub 100ml –  125 lei

1 Tub 1/2 150ml – 165 lei

 2 Tuburi 200ml–  220 lei

(Pretul include materialul si manopera)

Contact Salon si programari

Contact Distributie produse saloane si stilisti