English

Probleme cu scalpul?

November 3, 2014
admin
Probleme cu scalpul?

Probleme cu scalpul?

Probleme cu scalpul? Dermatite? Psoriazis? Iritatii? Matreata? Cadere? Alopecie? Scalp transpirat sau deshidratat? Nu stiti ce vi se potriveste? Va asteptam la o analiza capilara cu rezultate imediate, la sediul nostru, detalii la tel 0314167025/0728.832.209

Tricograma- Analiza radacinii firului de par
In imaginea postata putem observa toate etapele in care se pot afla radacinile firului de par, si anume:
A- Bulb nou;
B- Anagena;
C- Catagena;
D- Telogena.

Cum stopam caderea parului? Cum scapam de scalpul gras? VICAPTEINA PLASTURI este raspunsul ambelor intrebari. Plasturi Vicapteina blocheaza enzima 5 alpha responsabila de caderea prematura a parului, favorizand cresterea parului tanar.

Scalpul gras si caderea parului sunt problemele cu care ne confruntam multi dintre noi. iHair detine produsele ce trateaza aceste afectiuni impreuna. Samponul Bio-B este ideal pentru parul fin, fragil, scalpul gras, are efect anticadere si confera volum parului. Intrucat este un sampon tratament, trebuie lasat sa actioneze 5 minute apot clatiti. Fiolele Biotyne sunt fiole tratament cu biotina pura 100% ce permit o recuperare rapidă la orice tip de cadere și în special seboreica. Ajuta la formarea bulbului pilos si la viteza de crestere. Intareste stratul de keratina, efect antincadere. Stimulează metabolismul celular.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *