English

Reconstructia Parului cu Produse Maxxelle Recovery

iunie 17, 2019
admin

recovery serum maxxelle

Din noua gamă de bioterapie Cura, care se ridică la atitudinea naturală maximă MAXXelle, va prezentam linia de reconditionare si reparare a părului.
Dedicata reconstrucției părului, linia foloseste drept principal ingredient activ acidul hialuronic în concentrație ridicată.

Alege sa iti faci acest tratament rapid in Salon IHair, cu efecte vizibile imediate sau poti comanda produsele online click aici.

Telefon Detalii, Distributie si Programari: 031 4167025 / 0728832209

Preturi Tratament Recovery cu Acid Hialuronic:

Par scurt –  20 lei; Par scurt-mediu –  30 lei; Par mediu –  40 lei;

Par mediu-lung –  55 lei; Par lung – 70 lei; Par lung-extra-lung – 85 lei

Par extra-lung – 100 lei; Par cu extensii – 120 lei

 

hair recovery maxxelle cosmoprof

Cosmoprof Bologna a selectat cele 20 de produse de trend pentru 2018 printre mai mult de 200 de nominalizări. MAXXelle cu bioterapiul CURA Serum de umplere a fost recompensat printre produsele TOP pentru trendul „HYALURONIC ACID 2.0”.
Șamponul Recovery Maxxelle de reconstructie a părului efectuează o acțiune antioxidantă completă, nutritivă, tonifiantă, restauratoare și de lungă durată; Sampon special pentru parul foarte degradat. Concentrația ridicată a ingredientelor active, cum ar fi acidul hialuronic și keratina, joacă mai multe acțiuni umplere, hrănire, tonifiere, restructurare și antioxidant, penetrând în bulbul de păr prelungind în timp acțiunea specifică a produsului.

Tratamentul Masca Recovery Maxxelle de reconditionare  a parului, în plus față de efectele șamponului, curăță, ofera stralucire și inmoaie; Mască foarte specifică pentru reconstrucția părului. Concentrația ridicată a ingredientelor active, cum ar fi acidul hialuronic și cheratina, joacă un rol de incarcare, umplere, hrănire, tonifiere, restructurare și antioxidant. Deasemenea descurca, lustruieste si inmoaie parul imediat.

Serul Hair Recovery Maxxelle completeaza cu produsele anterioare funcțiile sale de bază, în plus, protejează părul de sursele de căldură. Crează un film de protecție pe păr, dezvoltând o acțiune puternică de restaurare, protecție și umplere. Proteina KERATIN, constituentul fundamental al structurii părului. Ajută la restabilirea fibrei capilare prin eliminarea frizului.

Produse pe bază de ingrediente organice, fără Parabeni, Silicon, Petrol și SLES, cu respect total pentru piele și mediul înconjurător.
Parfumurile sunt delicate și naturale, evocând efecte olfactive și senzoriale plăcute pentru un sentiment prosper de bunăstare și energie.
În urma eco-filozofiei MAXXelle, întreaga linie BiOTHERAPY vine cu un ambalaj certificat COMPOSTABIL, care se biodegradează complet și natural în mediul înconjurător, fără a lăsa reziduuri toxice.