English

RUEBER- soluția care te va ajuta să scapi de problemele capilare

July 24, 2017
iHair Admin

MATREAȚA

Dacă te întrebi ce este mătreața și care sunt cauzele ce determină apariția ei, IHAIR ROMANIA îți oferă câteva răspunsuri care te vor ajuta pe mai departe să rezolvi aceste probleme cu care te confrunți.

În primul rând, “mătreaţa reprezintă o supra-producţie de celule ce determină astfel o aglomerare de celule moarte la nivelul scalpului. În anumite condiţii, acestea se transformă în fulgi de mătreaţă.

 “Există mai multe cauze ale apariţiei mătreţii care pot fi accentuate atunci când părul nu este spălat suficient de frecvent. Însă, atunci când este spălat frecvent, ciuperca Malassezia poate avea un efect asupra sebumului de pe scalp şi poate induce mătreaţă persoanelor mai susceptibile. Dezvoltarea ciupercii Malassezia pe scalp este, evident, dependentă de o anumită componentă a sebumului, ce este determinată genetic. Astfel, mătreaţa la acești indivizi este o problemă permanentă. În cazurile severe, acest lucru poate ajunge până la apariţia dermatitelor seboreice, care pot afecta şi alte zone precum sprâncenele, lateralele nasului, spatele urechilor şi sternul.”

RUEBER TREATMENT

RUEBER TREATMENT

Recomandat pentru mătreață toxică (seboreică), iritații, eczeme, mâncărimi.
Cu atat mai mult, permite eliminarea eficientă a tuturor tipurilor de mătreață toxică (seboreică). Compoziția sa apără pielea de proliferari bacteriene și microbiene. Are efect calmant. Purifică și igienizează scalpul acționând asupra proliferatiei florei patogene. La nivelul scalpului previne toate tipurile de usturime și mâncărime. Efect antiseptic.

 

 

         
 SAMPON LIPOACID  RUEBER

(Recomandat pentru  scalpul gras si matreata grasa)
Regleaza și controlează secretiile sebacee diminuand sebumul de pe scalp. Mentine echilibrul igienico-regulator intre piele si glandele sebacee. Este antiseptic. Previne ingrasarea rapida a parului.
Indicatii: Indicat pentru piele seboreica, matreata grasa si par gras.

 

 

SAMPON MENTOL -G (Recomandat pentru par gras, scalp sudoros si urat mirositor)

Stimuleaza circulatia periferica sanguina a pielii, răcoritor și dezodorizant, previne oxidarea sebumului. Sampon profund relaxant, revigorant, dezodorizant, stimulator și antiseptic.
Indicatii: Antistres, antimirositor.

 

 

 

 

TONIC FANCY  (Recomandat pentru scalp uscat, matreata uscata, psoriazis, este hidratant, nutritiv. Anticadere

Este un produs c u efect de penetrare rapida, are efecte imediate asupra pielii. Rezultatele sunt spectaculoase si instante. Proprietatile protectoare impiedica afectiunile asupra pielii cauzate de produse chimice si deshidratare.
Indicatii: Pentru scalp uscat, matreata uscata, complex de vitamine si efect anticadere cauzat de deshidratare. Detine o putere mare de hidratare, in special pentru cazurile de acumulare in exces a celulelor moarte si a pielii deshidratate.

 

 

 

TONIC LIPOACID-T (Anticadere, pentru scalp gras)
Regleaza segregarea seboreica, mentinand echilibrul intre piele si glanda sebacee.
Indicatii: Este indicat pentru problemele seboreice ce provin din scalpul gras. Anticadere, pentru probleme seboreice.