English

Schimbarile de culoare si protectia parului

July 19, 2020
admin

Vă amintiți in câte moduri v-ați vopsit părul până acum?
În prezent, aveți atât de multe opțiuni în ceea ce privește alegerea coafurii, tunsorii și culorarii părului. Până nu încercați nu veți ști dacă sunt bune pentru dvs. și dacă le veți dori sau nu. În tinerețe și chiar mai târziu, fiecare dintre noi a încercat diverse nuanțe, de la negru albastrui la violet, saten, roșu, blond sau platinat, până la balayage-ul deja clasic. Tu câte culori ai încercat?

 

schimbare de culoare

Dar acest lucru este foarte recomandat, până când încercați nu puteți ști cum vă simțiți cel mai bine purtând o anumită culoare și coafură, ceea ce vă va completa stilul și atitudinea.

Toate bune, dar cum rezistă părul?

Dacă modificările sunt majore, frecvente și drastice, părul tău nu va arăta prea bine, iar acest lucru se datorează cortexului pe care s-au activat înălbiturile aplicate împreună cu oxidanții puternici. Ce sa fac?

Recomandăm produse care pot fi aplicate înainte de vopsire și în fiecare zi. Aici aveți cele mai importante 3 produse de care veți avea nevoie cu siguranță:

istraight reaction b3, pure keratin, ceramide serum

O mască de păr care vă va repara și reconstrui părul așa cum a fost înainte, folosiți-o de fiecare dată când vă spălați părul și lasati-o pe păr cu cel puțin 10 minute înainte de clatire.

Tratamentul de Reparare B3 este un tratament suplimentar pentru îngrijirea părului realizat cu keratină, mătase, colagen, plus 14 uleiuri și extracte naturale diferite pentru a hrăni intern și extern părul cu nutrienți și proteine ​​vitale. Părul va ramane neted, moale, mătăsos, strălucitor și frumos.

Masca tratament intensiva B3 Reaction Istraight 220ml

După ce vă spălați părul, veți avea nevoie de un produs cu multă keratină în el, care vă va ajuta să vă dezlănțuiți părul și să împiedicați frânarea capetelor sensibile, precum spray-ul cu keratină lichidă care vă va face părul să pară din nou sănătos.

Spray Keratin Tratament Keratin Istraight 240ml
Pure Keratin va proteja cuticulele fără disconfortul lipicioase sau reziduurilor nedorite. Keratin pur pentru a prelungi și menține rezultatele drepte, strălucitoare, mătăsoase, frumoase ale iStraight.
Și după aceea, când vei usca părul este foarte important să folosești un spray care te va proteja de căldura uscătorului de păr și va adăuga ceramide și multă strălucire.

Ceramide Serum Istraight 240ml