English

Secretele părului blond. Află cum alegi culoarea potrivită.

April 21, 2020
admin

Părul blond a fost dintotdeauna râvnit de femei pentru că inspiră puritate, culoarea sacră a aurului, ideal pentru tenul deschis ca al prințeselor, precum Frumoasa din pădurea adormită, Cenusăreasa sau Rapunzel.

Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Cameron Diaz sau Scarlett Johansson sunt printre cele mai frumoase și, cu siguranță, celebre blonde ale tuturor timpurilor. Acestea au fost rezultatele unui sondaj comandat de compania Clairol Nice’N Easy, iar ce este cu adevărat surprinzător este faptul că veteranele nu au putut fi învinse de “rivalele” lor mai tinere. Asta în ciuda faptului că blondele celebre de astăzi se pot baza pe “ajutorul” machiajului sau al photoshop-ului…

Marilyn Monroe a fost întotdeauna celebra pentru parul ei blond. Însă este uimitor faptul că, la aproape o jumătate de secol de la moarte, ea le-a învins pe blondele moderne, clasandu-se pe primul loc. Părul ei este sinonim cu strălucirea anilor 1950 și a trecut proba timpului, depășind diverse stiluri de coafura și culori care au apărut de-a lungul anilor” citat de Mediafax.

Categoriile și clasificările blondului:

Una dintre cele mai mari „probleme” cu care ne confruntăm noi femeile este cea legată de ce nuanță să alegem atunci când dorim să ne vopsim părul. Cu siguranță mereu petreci mult timp stând cu o cutie de vopsea în mână pentru a te hotărâ dacă nuanța este una potrivită sau nu.

Nu te poți hotarî? Nu știi cum să alegi blondul potrivit ție?
Îți spunem secretul!

Un criteriu foarte important este culoarea tenului. În funcție cât de deschis este și ce tonalitate are: de roz, de alb, de galben, putem alege nuanța părului mai ușor. Dacă ai un ten alb, imaculat poți opta pentru o vopsea de păr de nuanță blond platinat, care este cea mai grea nuanță de obținut. Blondul cu aspect cenușiu iese din discuție deoarece acesta ar putea aduce în plus câțiva ani vârstei pe care o ai. Nici blondul-albăstrui nu este indicat deoarece îți poate estompa trăsăturile.

Dacă nuanța tenului tău este măslinie sau chiar una mai palidă și care prezintă mici pete sau pistrui, ai putea opta pentru nuanțe mai deschise însă nici cele închise nu trebuiesc excluse dintre variantele de alegere. Nuanțele cele mai potrivite dacă ai un astfel de ten sunt blondul deschis și blond închis, blond cenușiu și blond platinat.

Culoarea ochilor este un alt aspect de care poți ține cont atunci când dorești să schimbi culoarea părului tău.

Dacă ochii tăi sunt de o nuanță deschisă, cum ar fi albastru sau verde, poți opta pentru o vopsea care este asociată nuanțelor calde. Cu alte cuvinte, cele mai potrivite nuanțe sunt blondul, șatenul, nuanțe deschise sau acel model ombre care este din ce în ce mai faimos.
Ochii căprui, se potrivesc cu nuanțele mai închise de blond. Printre variantele tale de alegere se numără blondul miere, blond inchis și caramel.

Pentru un rezultat cât mai îndelungat, vă recomandăm produsele de îngrijire pentru menținerea culorii (șampon și mască păr vopsit), pentru un blond gri vă recomandam șampon gri sau maștile colorante.

 

Încearcă să alegi mereu acele nuanțe care se potrivesc cu tenul cât și cu ochii tăi, dar nu te limita doar la culoare, alege și o frizură care să îți scoată în evidență cât mai bine trăsăturile fizice.
În urmatorea postare o să vă explicam și cum se folosește corect vopseaua blonda pentru a obține culoarea ideală.

Ne puteți comenta la acest articol, punând întrebări în care aveți nelămuriri și pe care le vom dezvolta în continuare.

Contact Salon și programări

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *