English

SFATURI UTILE: Cum să ne îngrijim extensiile cu bandă acasă?

March 30, 2020
admin

Iți dorești să achiziționezi extensii de par, dar nu ești sigura că merită investiția? Ei bine, în articolul de astăzi iți voi prezenta motivele principale pentru a purta extensiile din păr natural.
Țoată lumea știe că sunt perfecte pentru volum și lungime, dar te-ai gândit vreodată că extensiile de păr sunt perfecte pentru ascunderea unei tunsori nereușite sau pentru o schimbare de look?

Ce trebuie să ştii despre Extensiile de păr


Extensiile nu afectează părul existent!! Montarea lor durează între 1 şi 3 ore, depinzând de complexitate şi de numărul de şuviţe. Durata lor pe păr ține intre 4-10 săptămâni și pot fi reaplicate maxim 4 ori

De cate tipuri sunt extensiile sunt și cum se prind?


Există mai multe tipuri de extensii iar ceea ce le diferențiază este sistemul de prindere sau de aplicare. În funcție de modul în care se aplică în păr, ele răspund diferitelor nevoi.
Există extensii cu banda, cu keratina, cu clips, cu microring, tresa. Cele cu banda au cele mai multe avantaje deaorece se prind rapid, nu agreseaza părul și rădăcină.
Extensiile Tape On de la iHair Keratin din păr 100% natural sunt extensii care se atașează cu ajutorul unor benzi adezive prin metoda ”sandwich”, transparente pentru un aspect cât mai natural.

EXTENSIILE CU BANDĂ TAPE ON/TAPE ÎN
• se numesc astfel datorită benzii transparente cu ajutorul căreia sunt aplicate.
• se aplică prin tehnica „sandwich„ cu ajutorul benzii cu adeziv.
• au formă de fâșii mai mici.
• se pot ține în păr aproximativ 4-10 săptămâni.

Sunt greu de întreținut?

Nu, dar au nevoie îngrijire specială. Șampoane hidratante, perii, ulei, masca să nu se încurce, să nu se degradeze, sunt mai sensibile decât părul nostru.
Se spală foarte simplu și ușor cu șampon și se usucă în același timp cu părul tău. Pentru a le păstra într-o forma bună cât mai mult timp, e important să le menții curate și să folosești produse special concepute pentru extensii.

Se pot refolosi ?

Da!
Se îndepartează din păr cu o soluție specială de îndepărtat extensiile, se curăța cu grija prin dezlipire lipiciul existent și se pun alte benzi de întreținere extensii. Acest procedeu de înlăturare/ reaplicare la rădăcină se poate face de aproximativ 4 ori, în funcție de îngrijirea pe care le-o oferi.

Avantajele extensiilor Tape On iHair Keratin:

  • Cu extensiile din păr natural, poți repara o tunsoare nereușită
  • Iți poți schimba oricând culoarea părului
  • Extensiile din păr natural pot fi coafate cu placa sau ondulatorul
  • Poți face baie sau poți înotă cu extensiile din par natural
  • Extensiile pot fi întreținute la fel că părul tău natural

Dacă ești în căutarea unor extensii de par de calitate, Ihair Shop iți pune la dispoziție mai multe tipuri, precum Tape În, Tape On, Keratina.
Poți alege dintr-o varietate de nuanțe, iar părul tău vă capătă un aspect de care te vei bucura mult timp de acum înainte!

Contact Salon și Comenzi