English

Spune Adio kilogramelor in plus!

January 10, 2021
admin
magazin online ihair

Sarbatorile au trecut dar kilogramele au ramas?

Pe langa regim alimentar, masaj si gimnastica ai nevoie de produse care actioneaza singure si eficient asupra zonelor cu probleme. Solduri, bust, coapse mai ferme cu D’Bullon – Gama Profesionala pentru Corp.

scapa de kilogramele in plus cu d'bullon

Aplica codul de reducere CORP15 pe site cand finalizezi comanda si vei plati cu 15% mai putin la produsele din categoria ingrijire corp. Valabil pana la 31ian.

CUMPARA
Facebook icon Instagram icon Website icon Email icon YouTube icon Pinterest icon

Creme cu reducere in centimetri până la 2% susținută prin studii științifice.

Gel, cremă si lichid de impachetare care conțin ingrediente complexe pantentate cu eficacitate marita, testate clinic. Acționează in straturile cele mai interioare ale pielii. Formulate cu apă purificată și fără parabeni.

Produse cu efect anticelulitic cu acțiune rapidă, care asigură un aspect al pielii vizibil mai neted după 4 săptămâni. Eficiența lor este susținută de studii științifice care garantează o reducere de 2% a grosimii hipodermei. Previn așa-numitul „efect coaja de portocala”. Eficiente si imbunătățește textura pielii.

Cum se aplică?
Aplicați de două ori pe zi pe zonele care trebuie tratate (fese, șolduri, coapse etc.) prin masaje circulare în sus până la absorbția completă.

Toate produsele au ingrediente naturale cu extracte din plante și alge marine Fucus Vesiculosus (bogate în iod), colagen și elastina (principalele proteine ​​structurale ale dermului), iar acțiunea fermecătoare a extractului de soia fac crema să ofere pielii textura naturală și fermitatea.

Cu o ingrijire temeinica, repetativa si perseverenta, pielea devine mai ferma, mai neteda iar centimetrii in plus dispar vizibil.

Alege produsele D’Bullon: https://shop.ihair.ro/produse-corp-masaj-celulita-slabit

Esti stilist? contacteaza-ne pentru oferta de Distributie: http://www.ihair.ro/distributie/