English

Tratament Botox pentru par de la Valquer

ianuarie 21, 2022
admin
BOTOX PENTRU PAR

Botoxul a devenit foarte popular în anii 2000 pentru capacitatea sa de anetezi ridurile. Acesta reconstruiește firul de păr, hidratează, previne căderea și rupereapărului, redă strălucirea și crește volumul părului.
Este un tratament pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, vopsit, cu varfuri despicate sau dacă este trecut prin repetate tratamentede îndreptare

Fiole cu Botox pentru tratarea parului deteriorat

CE ESTE BOTOXUL PENTRU PAR?

Fiolele cu botox de la Valquer este un concentrat ce combina molecule active cu colagen, keratina, acid hialuronic si vitamina B5 pentru a regenera parul, a oferi textura fibrei capilare, stralucire si rezistenta. Acest tratament este creat special pentru parul ce a suferit in urma tratamentelor chimice (decolorare, utilizarea placii in exces, vopsire incorecta). Parul o sa-si recapete sanatatea si stralucirea naturala. Efectul este vizibil inca de la primul tratament si este potentat de aplicari succesive.

Acest tratament se recomanda atunci când:

  • parul este degradat si iti doresti un par sanatos
  • parul este lipsit de vitalitate si stralucire
  • parul este casant de la diverse proceduri chimice
  • doresti densitate cu rezultate imediate
Tratament Botox pentru parul deteriorat
Cum ne dam sema ca parul nostru este degradat?

Fie că e de la vopsit, fie că e de la coafat, tratamente chimice sau pur și simplu de la stresul cotidian care își pune amprenta asupra părului. Deteriorarea se poate produce în interiorul firelor și lasă parului un aspect uscat. Chiar dacă nu a fost cu intenție, parul în timp iei pierde din luciu și sănătatea acestuia dispare. Din fericire exista tratament pentru parul deteriorat.

VARFURI DESPICATE

Primul semn sunt vârfurile despicate. Știi acele puncte albe de la capătul firelor de păr? Sau fire de păr care s-au despărțit complet în două la capete? Aceste vârfuri despicate pe care nu-ți place deloc să le vezi sunt cauzate de lucruri precum uzura zilnică, indreptatul cu placa, toate acestea deteriorând treptat cuticulele părului.

RUPEREA FIRELOR

Părul care s-a slăbit de-a lungul timpului, fie din cauza vopsitului sau fiindcă nu au fost tunse vârfurile suficient de des este mult mai probabil să se rupă. Când e deteriorat, exteriorul firelor de păr capătă o forma curbata pe lungime firului de par, iar apoi firele se pot rupe foarte ușor.

ASPECT USCAT

Când părul tău este deteriorat, capăta un aspect uscat, lipsit de viață. Acest lucru este cauzat de obiceiurile dăunătoare de coafat sau de factori externi, care fac cuticulele firelor să se ridice. Ce efect are acest lucru? Părul tău nu mai reflectă lumina naturală ca înainte și își pierde strălucirea.

Probleme cu vârfurile despicate
Cum să îmbunătățești aspectul părului deteriorat

iHair va recomanda Tratamentul cu Botox pentru par. Ce beneficii are tratamentul? Parul isi recapata sanatatea si stralucirea naturala. Efectul este vizibil inca de la primul tratament si estepotentat de aplicari succesive. Acest tratament contine: colagen, acid hialuronic, keratina, vitamina B5. Este ideal atunci când parul dumdeavoastra este lipsit de viață.

Acest tratament se recomanda atunci când:

  • parul este degradat si iti doresti un par sanatos
  • parul este lipsit de vitalitate si stralucire
  • parul este casant de la diverse proceduri chimice
  • doresti densitate cu rezultate imediate

Metoda de aplicare a tratamentului:

PASUL 1: Se prepara amestecul intr-un bol.

Pentru par scurt: 2ml solutie (folosindseringa) + 20ml baza

Pentru par mediu: 3ml solutie (folosindseringa) + 30ml baza

Pentru par lung: 4ml solutie (folosindseringa) + 40ml baza

PASUL 2: Spalati parul cu samponul clarifiant IHAIR KERATIN si lasati spuma pe par 5-10 minute. Apoi clatiti si nu folositi balsam saumasca.

PASUL 3: Descurcati si indepartati excesul de apa cu un prosop si descurcati parul.

PASUL 4: Impartiti parul in 4-5 sectiuni.

PASUL 5: Aplicati produsul  lasand un 1 cm de scalp, masati  fiecare suvita si scoateti excesul cu un pieptan. Distribuiti uniform cu mainile.

PASUL 6: Acoperiti capul cu o folie transparenta si timp de 20 de minute tineti parul la caldura.

PASUL 7: Clateste cu apa calduta fara a inlatura tot produsul.

PASUL 8: Tamponati parul cu un prosop si eliminate excesulde apa cu uscatorul. Continuati prin a pieptana parulde mai multe ori uscand in acelasi timp cu feonul.

PASUL 9: Finalizati procesul cu ajutorul placii pentru a obtine un rezultat perfect. Temperatura va fi adaptata conditiei parului.

După realizarea tratamentului

Dupa 24 ore puteti spala parul folosind gama VALQUER fara clorura de sodiu si sulfati. Nu indoiti parul, nu prindeti agrafe, nu dati dupaurechi parul pana la prima spalare. Daca se udaparul, uscati si indreptati cu placa zona respectiva.

Rezultate:

Rezultat Tratament Botox pentru parRezultat Tratament pentru par Botox

Tratamentul il puteti comanda de aici.
TRATAMENT BOTOX PENTRU PAR VALQUER

(contine keratina, acid hialuronic si vitamina B5)

Par scurt (1 fiola)– 100 lei

Par scurt-mediu (2 fiole)– 150 lei

Par mediu (3 fiole) – 200 lei

Par mediu-lung (4 fiole) – 300 lei

Par lung (5 fiole) – 400 lei

Par extra-lung (6 fiole) – 500 lei

Par extra-lung plus (7 fiole)– 550 lei

Contact Salon si programari

Contact Distributie produse saloane si stilisti