English

Tratament caderea parului, matreata, dermatita, psoriazis

October 17, 2018
admin

IHAIR va ofera un diagnostic precis referitor la cauzele pierderii parului dvs si a afectiunilor scalpului. In functie de problema dvs va oferim solutii pentru a incepe un tratament adecvat.

Mai multe despre Rueber:

RUEBER este o companie fondată în 1982 la inițiativa managerului, José María Codina, dupa o munca de cercetare acerba. De atunci, compania a  crescut pentru a deveni cea mai buna in solutii capilare atat la nivel national, cat si la nivel international.

Ne-am perfectionat alaturi de Rueber si am devenit un punct de referinta pentru clientii care au probleme capilare cum ar fi: caderea parului, dermatita sau matreata, precum si de hidratare, protectie si stralucirea parului.

Produsele Rueber beneficiaza de cea mai avansata tehnologie stiințifica, sunt extraordinar de eficiente si ofera rezultate surprinzatoare. Acestea sunt folosite in farmacii si in saloane specializate.

IHAIR ofera solutii pentru problemele capilare pentru fiecare persoana prin dermograma și tricograma, astfel inovația devine un instrument eficient pentru a rezolva orice anomalie capilara și chiar opri caderea parului.

Pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a satisface asteptarile clientilor nostri, am elaborat un protocol constand din 3 faze: analiza capilara, diagnosticul si tratamentul.

Analiza capilara
O buna analiza este esențiala pentru a obtine un diagnostic precis. Pentru aceasta ne bazam pe Dermograma si Tricograma

Dermograma este o metoda de evaluare a scalpului, utilizata pentru a diagnostica tulburarile de la nivelul pielii. Se face cu ajutorul unei microcamere. Din scalp observam flexibilitatea, textura, deshidratarea, matreata, eczema sau mancarimea. La randul nostru, identificam semne de tulburari ale aceleiasi tipuri diferite de alopecie (caderea parului).

 

Tricograma se bazeaza pe o examinare microscopica a bulbului capilar care furnizeaza informațiile necesare pentru o diagnosticare completa a conditiilor legate de radacina parului. In Tricograma se observa, printre alte aspecte, capacitatea regenerativa a bulbilor, proportia parului in fiecare faza de crestere (anagena, catagena sau telogena) si calitatea tulpinii. Toate aceste informații sunt folosite de specialist pentru a defini un diagnostic ajustat și absolut personalizat.

Pret Analiza Capilara: 30 lei

Produsele Rueber se impart in doua categorii: Tricosystem si Innovative

TRICOSYSTEM: Produse de inalta tehnologie pentru a rezolva problemele mari ale scalpului. Solutii personalizate de eficienta dovedita, care ofera rezultate splendide. Aici gasiti tratamentul și prevenirea pierderii parului, matreata grasa, matreata uscata, alopecia, psoriazis, dermatita seboreica, scalp intoxicat, deshidratare etc.

Gama larga de produse: șampoane, tonice, flacoane, plasturi și suplimente alimentare pentru a oferi un tratament complet și eficient. Eficacitatea testata stiintific si cu rezultate excelente.

Vedeti aici produsele Rueber: https://shop.ihair.ro/Rueber-tratamente-capilare

 

 

INNOVATIVE: Cosmetice destinate nutritiei, hidratarii, protectiei și stralucirii scalpului. Ele ofera rezultate extraordinare. O gama larga de produse de ingrijire a parului: sampoane, creme, spray-uri, balsamuri, masti, etc.  Rezultatele uluitoare și extraordinare. Vedeti aici produsele Rueber: https://shop.ihair.ro/Rueber-tratamente-capilare

Te confrunti cu probleme ale scalpului? Alaturi de Rueber va oferim cele mai bune solutii pentru a avea rezultate excelente.

Programeaza-te la analiza capilara sau cere informatii despre produse