English

Tratament Oliplex pentru reconstructia parului

February 12, 2019
admin

Ce este tratamentul OLIPLEX?

Oliplex este un produs fara silicon, sulfati sau aldehide creat special pentru parul tratat chimic care reconecteaza, prelungeste durata si persistenta vopselei de par. Datorita ingredientelor, tratamentul are un rol regenerator si reduce substantial deteriorarea parului dupa vopsire si reface complet legaturile di-sulfurice rupte  (legaturi care se rup din cauza serviciilor termice/chimice). Oliplex nu este doar un tratament independent, este si parte integranta a serviciilor de colorare/decolorare/permanent/indreptare, care reface parul din interior, il intareste si il detoxifica in acelasi timp.
De ce OLIPLEX?

Pentru ca nu este dificil de utilizat, tratamentul se realizeaza intr-un timp relativ scurt. Clientul nu trebuie sa-si faca griji daca este specific pentru tipul lui de par, OLIPLEX este valabil pentru absolut toate tipurile de par, iar rezultatele sunt de lunga durata.

Pasii sunt simplii si rapizi, poti folosi acest produs singura acasa cand te vopsesti sau poti sa-l iei cu tine la salonul de infrumusetare.  Este produsul ideal care trebuie folosit cand te decolorezi pentru a obtine blondul perfect si un par sanatos in acelasi timp. Nu iti neglija sanatatea parului, aspectul lui iti influenteaza imaginea.

Pentru colorare/decolorare:

 1)    Nu este necesar să folosești o putere mai mare de oxidant. Adaugă 7.5ml din OLIPLEX No.1 Bond Reconstructor la fiecare 30 ml vopsea sau decolorant (1:4). Se amestecă pentru a omogeniza foarte bine tratamentul în cantitatea pregatită de decolorant sau vopsea. Apoi urmezi pașii obișnuiți ai serviciului de colorare sau decolorare, după care clătește foarte bine cu apa.

2)    Aplică o cantitate generoasă de OLIPLEX No.2 Bond Stabilizer după ce ai clătit bine părul cu apă și ai tamponat cu un prosop uscat. Tratamentul trebuie lăsat minim 10 min pe păr. Apoi spălați părul cu șampon și folosiți balsam sau masca

Pentru tratamentul de îndreptare/încrețire (15ml):

1)    Adaugă 15ml din OLIPLEX Nr.1 Bond Reconstructor în crema tratamentului de îndreptare și urmează pașii obișnuiți. Apoi clătește părul și adaugă Oliplex nr.1 din nou în neutralizator. Apoi clătește părul cu apă.
2)    După acest proces, aplică Oliplex Bond Stabilizer Nr.2 pe păr pentru 10-20 de minute. Clătește din nou foarte bine părul.
Pentru Tratament Independent:
1)    Adaugă o parte din OLIPLEX Bond Reconstructor nr.1 (10ML) la o cantitate de apă (60 ml). Stropește din abundență părul cu acest amestec și lasă tratamentul să acționeze timp de 10-20 minute. Apoi clătește.
2)    După aplicarea tratamentului OLIPLEX nr.1, aplică pe păr OLIPLEX nr.2. Lasă să acționeze timp de 10-20 minute. Apoi clătește.
Rezultatul tratamentului persista o luna de zile.
Timp realizare tratament: jumatate de ora.