English

Un Styling perfect pentru Crăciun!

December 29, 2021
admin

In goana dupa cadouri, cu greu ne mai gasim timp sa ne gandim la styling și  coafura pe care sa o alegi pentru Craciun. Fie ca ai parul scurt, mediu sau lung trebuie sa alegi ceea ce te face sa te simți bine și te avantajează.

Adevarul este ca ne mai despart doar câteva zile pana când intram în febra sărbătorilor de iarna și timpul este din ce în ce mai limitat. Fiind ocupați cu alegerea cadoului perfect și ce mâncare sa faceți pentru Crăciun. Dacă ai ales deja ținută perfecta pentru seara de Crăciun, nu mai rămâne decât sa iti completezi look-ul cu o coafura inedită.

Din fericire, avem câteva idei pentru a va ajuta sa alegeți coafura perfecta pentru o noapte plina de magie.

Cocurile cu aspect umed

 

 

Coafurile cu aspect umed sunt una dintre cele mai noi tendinte in materie de hairstyling. Asadar, daca vrei sa fii in pas cu moda. Coafura perfecta pentru Sarbatorile de Iarna este un coc simplu, cu aspect umed, cu carare pe mijloc. Daca parul tau este insa foarte lung, poti sa iti faci in loc de coc o coada de cal, prinsa foarte lejer.

 

Bucle mari

Cu bucle și volum maxim nu poți da niciodată greș. Te vor face sa stralucesti și sa te simți bine în pielea ta, singura ta misiune fiind sa te bucuri de pertrecerea de Crăciun.

 

 

 

 

 

 

 

Va recomandam câteva produse perfecte pentru styling:

 

Fixativ Agadirgel pentru par Agadir

Perfecte pentru orice styling și orice tip de par oferind un aspect foarte plăcut.

gel pentru par Agadir menceara pentru barba Agadir

Perfecte pentru bărbați. Definește coafura si controlul parului in mod natural.

Acestea fiind spuse va asteptam la salonul nostru din Strada Ajustorului nr.2, sector 6, Bucuresti pentru a va ajuta sa realizați coafura perfecta pentru Crăciun. De asemenea, tot de la salon, puteti achizitiona intreaga gama de produse disponibila pe site-ul nostru, www.shop.ihair.ro.

iHair va urează Crăciun Fericit!