English

Afla cum poti avea volum la radacina cu noul tratament VolumExtra de la IHAIR KERATIN

August 29, 2017
iHair Admin
În general, lipsa volumului la păr este una dintre problemele frecvente cu care se confruntă clientele, iar solutiile sunt limitate: taparea excesiva, produse de styling in exces, coafarea frecventa, toate aceste avand ca rezultat degradearea sau chiar ruperea parului si muuult timp pierdut.
In plus, un par lipsit de volum se ingrasa repede si asta strica tot aspectul parului.
Cum poti elimina acest lucru si sa iti imbunatatesti aspectul general al parului print-un tratament MINUNE care iti va schimba viata? Nu mai sta pe ganduri si suna sa iti faci o programare la iHair Salon: 0728832209/ 0314167025.
VolumExtra de la IHAIR KERATIN, un tratament pe baza de CISTEINA, cu o singura aplicare si poți obține un păr cu mult volum la rădăcină. Rezultatul tratamentului persista pana la 3 luni de zile, iar el poate fi repetat cand creste parul. Tratamentul este un produs care modifica textura firului de par, facandul sa fie mai umflat, ca dupa coafare/tapare. Firele de păr de la baza scalpului au nevoie de vitalitate și volum. Se lucreaza doar la radacina, pe calota sau in tot capul. Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor cu părul lipsit de vitalitate, volum, care se îngrașă repede si doamnelor care vor mereu sa fie ingrijite si coafate frumos.
In ce consta tratamentul VOLUMEXTRA: kitul contine 2 solutii si 2 tipuri de aplicatori, pentru volum natural sau volum maxim. Pentru stilisti, kit-urile vin la un super pret. Suna acum distribuitororul tau si afla ofertele.
Ce este cisteina? Este un aminoacid neesential, implicat in protectia organismului, este esenţial în formarea pielii, regenerarea părului şi a unghiilor şi în protejarea organismului de efectele alcoolului, fumului de ţigară şi poluării.
Cum se realizează tratamentul?
Analizați condiția părului și stabiliți zona cu care veți lucra(calotă, creștet, toată suprafața). Trebuie să cunoașteți istoricul părului în ultimele 3 luni, adică metodele chimice care s-au realizat(decoloare, vopsire, șuvițe).
Volum la radacina

Volum la radacina- VolumExtra

Prima etapa: Se spala parul cu samponul clarifiant apoi Montați clipsurile pentru Volum- varianta A(volum natural) cu partea dreaptă îndreptată spre scalp sau varianta B(volum maxim) pe cărări, cât mai aproape de rădăcină. Apoi aplicați tratamentul VolumExtra nr.1 direct pe clipsuri. Ca să nu curgă produsul pe haine sau să nu intre în ochi, vă recomandăm să-l aplicați la scafă.
Lasați tratamentul să acționeze în jur de 10min(pentru păr sensibil și subțire) și 30min(pentru păr gros, rezistent).
Verificați părul la fiecare 10min, apoi clătiți bine doar cu apă fără să scoateți clipsurile.
A doua etapă: Tamponați părul cu un prosop. Aplicați tratamentul VolumExtra nr.2 și asteptați să acționeze timp de 15min. Scoateți clipsurile și clătiți părul. Șamponați ușor, aplicați balsam/mască, apoi coafați.
Recomandări:
Puteți lucra pe rădăcină cu tratamentul de volum VolumExtra, iar pe lungimea părului se poate face simultan tratamentul de hrănire intensivă OLIPLEX, urmând instructiunile tratamentului.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

'