English

Afla cum poti avea volum la radacina cu noul tratament VolumExtra de la IHAIR KERATIN

August 29, 2017
iHair Admin
În general, lipsa volumului la păr este una dintre problemele frecvente cu care se confruntă clientele, iar solutiile pentru volum la radacina sunt limitate: taparea excesiva, produse de styling in exces, coafarea frecventa, toate aceste avand ca rezultat degradarea sau chiar ruperea parului si mult timp pierdut.
In plus, un par lipsit de volum se ingrasa repede si asta strica tot aspectul parului.
Cum poti elimina acest lucru si sa iti imbunatatesti aspectul general al parului print-un tratament MINUNE care iti va schimba viata?
Nu mai sta pe ganduri si SUNA sa iti faci o programare la iHair Salon.
O singura aplicare si tratamentul iti va transforma parul si viata!
Tel contact: 0728832209 / 0314167025.
 Clik aici pentru Video pe YouTube

volum la par

VolumExtra de la IHAIR KERATIN, un tratament pe baza de CISTEINA, cu o singura aplicare si poți obține un păr cu mult volum la rădăcină. Rezultatul tratamentului persista pana la 3 luni de zile, iar el poate fi repetat cand creste parul. Tratamentul este un produs care modifica textura firului de par, facandu-l sa fie mai umflat, ca dupa coafare/tapare. Firele de păr de la baza scalpului au nevoie de vitalitate și volum. Se lucreaza doar la radacina, pe calota sau in tot capul. Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor cu părul lipsit de vitalitate, volum, care se îngrașă repede si doamnelor care vor mereu sa fie ingrijite si coafate frumos.
Ce este cisteina? Este un aminoacid neesential, implicat in protectia organismului, este esenţial în formarea pielii, regenerarea părului şi a unghiilor şi în protejarea organismului de efectele alcoolului, fumului de ţigară şi poluării.
In ce consta tratamentul VOLUMEXTRA: kitul contine 2 solutii si 2 tipuri de aplicatori, pentru volum natural sau volum maxim. Pentru stilisti, kit-urile vin la un super pret.
Ai salon sau esti stilist? Suna acum distribuitororul tau zonal IHAIR si afla ofertele.
TEL CONTACT: 0728832209 

 

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *