English

Vopsea permanenta fara amoniac Valquer

Home » Vopsea permanenta fara amoniac Valquer

 

 VPLEX Technology si ARGININĂ de la Valcolor (vopsea par permanentă)

Vrei ca părul tau să încerce cele mai noi tendințe în culoare? VPLEX TECHNOLOGY si ARGININĂ aduce 4 factori noi de la Valquer:

  • Vitalitate
  • Stralucire
  • Formulă reparatoare
  • Acoperire 100% a firelor albe.

Un păr sănătos poate reflecta starea generală de sănatate pe care o avem. Te poți bucura de culori vii si intense cu vopsea de par FARA AMONIAC, care restrucurează și repară fibra capilară.

-Culoarea părului rămâne timp îndelungat vie și strălucitoare: luminozitatea devine mult mai mare fără sacrificarea podoabei capilare datorită combinației avansate a principiilor active.

-Vitalitate și reparare: ultima formulă obținută protejează și restructurează fibra capilară obținând un păr sănătos și revitalizat.

-Putere mare de acoperire : firele albe sunt o reala problemă, de aceea noua formulă reușește să obțină un rezultat spectaculos datorită pigmenților intenși și rezistenței la spălare.

  VALCOLOR – vopsea permanentă, nuanțe intense, uniforme, și rezistente, strălucire de durată.
Fără decolorare în prealabil, pe păr natural, 100% acoperă firele albe.
Gama recomandată după tratamentul cu Keratină, și nu numai.

– Conține Ulei de Argan și Keratină pentru o hidratare optimă, VALCOLOR oferă o gamă de peste 70 de culori care oferă o acoperire perfectă, strălucire și durabilitate.

 

 

IMG-20150830-WA0001ARGININA

este un aminoacid care acționează asupra zonelor deteriorate și reface firul de păr. Arginina ajută organismul să producă oxid nitric, un stimulent puternic care ajută la creșterea fluxului sanguin și produce un nivel ridicat de energie. Pentru a îngriji părul din interior, aportul de arginina se poate suplimenta prin alimentație. Un element definitoriu al argininei este acela ca relaxează vasele sanguine, îmbunătățind circulația sanguină de la nivelul scalpului, la baza foliculilor de păr.

Firele de păr nu mai sunt rezistente? Există atât factori interni (hormoni, stres, suplimente alimentare), cât și factori externi( vopsit, decolorat, coafarea) care atacă creșterea părului. Combaterea acestor probleme pot fi remediate de ARGININĂ.