English

Biotina pentru par si importanta ei

martie 14, 2023
admin

Daca te preocupa in mod special caderea si sanatatea parului, atunci iti putem recomanda cateva produse potrivite pentru tine cu biotina si keratina care au un rol important pentru intarirea parului de la radacina pana la varf.

sampon biotina valquer

BIOTINA ȘI KERATINA IN PAR
Biotina este cunoscuta sub numele de vitamina H și, de asemenea, ca Vitamina B7. Reprezinta este un agent care previne căderea timpurie a părului, revitalizând și furnizând energie bulbului de păr și intareste radacina.
Împreună cu cheratina vegetală sau fitokeratina, sporește eficacitatea compoziției sale, restructurand fibra capilară și făcând părul să crească sănătos, să-i mărească grosimea și să prezinte o strălucire excepțională. Nu este surprinzător că cheratina vegetală este un extract compus din aminoacizi liberi de origine vegetală (porumb, grâu și soia), a căror proporție este similară cu aminoacizii cheratinei umane.

Beneficiile biotinei și keratinei în păr sunt creșterea aminoacizilor liberi prezenți în păr, care joacă un rol foarte important deoarece ajută la menținerea acestuia umed și flexibil, oferind în același timp părului forta capilara, strălucire, sănătate si protecţie.

Sampon cu biotină special formulat cu Vitamina B7 (Biotină), care revitalizează și oferă energie bulbului de păr, întărind firul de păr.

În plus, șamponul contine keratina vegetală pentru a spori eficacitatea formulei cu Biotina. Oferă mai multă protecție

și sănătate părului, precum și putere și strălucire.


Șamponul oferă părului o putere reînnoită, restructurand fibra capilară și făcând părul să crească sănătos, să-i mărească grosimea și să prezinte o strălucire excepțională.
Samponul cu biotina poate fi folosit frecvent pe toate tipurile de par si are rezultate foarte bune in cazurile de cadere a parului, corectand aceste afectiuni.

Dupa samponare se recomanda utilizarea unui produs care completeaza si contribuie la eficacitatea lui, cu efect hidratant si intaritor.

spray cu biotina si keratina valquer

Se sterge bine parul cu prosopul si se pulverizeaza pe lungimi sprayul balsam lichid cu biotina si keratina Valquer.

Acest produs este recomandat parului devitalizat si slab. Condiționează și facilitează pieptănarea, restructurand în același timp fibra capilară datorită Keratinei și oferă părului puterea de Biotina. De asemenea, oferă părului strălucire excepțională datorită puterii sale mari de reparare și este certificat vegan.

Această loțiune de păr este, fără îndoială, complementul perfect pentru tratamentul cu șampon cu biotină pentru a obține revitalizarea părului. Înainte de utilizare, agitați și aplicați de preferință pe părul curat și umed. Se aplica atat pe lungime, cat si pe scalp.

Insa daca te lupti cu o cadere puternica a parului, dupa o perioada dificila, care te-au epuizat fizic, cum ar fi o dieta, o boala sau o sarcina, inseamna ca ai nevoie de un produs concentrat cu activitate intensa locala.

fiole cu biotina rueber

Aceste fiole cu biotina se recomanda pentru procese fundamentale seboreice de alopecie. Cu complexul lor de multi-vitamine cresc numărul de fire de păr. Accelerează creșterea părului și stimulează celulele rădăcinii.
Întăresc keratina părului si previn caderea parului.
Fiolele cu biotina Rueber sunt bogate in multi-vitamine, crescand numărul de fire de păr. Accelerează creșterea părului și stimulează celulele rădăcinii. Întăresc keratina părului si previn pierderea lui. Fiolele cu Biotina stagneaza caderea masiva a parului, ii stimuleaza cresterea si sunt puternic regeneratoare.

Acest tratamentul este foarte concentrat, contine biotina 100% pura si permite o recuperare rapidă pentru orice tip de cadere, în special pentru cea seboreica. Ajuta la formarea bulbului pilos si la  accelerarea vitezei de crestere. Intareste stratul de keratina, stimulează metabolismul celular si are efect anti-cadere puternic si imediat.
Mod de utilizare: Amestecati componentul lichid cu cel pulbere, agitati si aplicati pe scalp cu ajutorul aplicatorului aflat in cutie. Masati pana la absorbire completa. Aplicati fiolele de minim 2 ori pe saptamana la inceputul tratamentului, apoi pentru intretinere, o data pe saptamana.

Cu siguranta, dupa folosirea acestor trei produse concentrate in keratina si biotina, parul tau va arata mai sanatos, stralucitor, va fi mai puternic si cu siguranta nu va mai cadea.

Te asteptam cu parerile tale pe blog sau te invitam in salon iHair sa le testezi.

Suna la telefon 004 0728832209 pentru detalii si programari.

Daca lucrezi in domeniu, poti achizitiona aceste produse profesionale la preturi foarte bune. Pentru distributie suna la 0314167025 si vei intra in legatura cu un agent de vanzari iHair din zona ta.