English

Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților!

februarie 11, 2022
admin

Ziua Îndrăgostiților se apropie! Deși trăim și simțim dragostea în orice clipa, în această zi o sărbătorim mai intens ca oricând, alături de persoana iubita, de cadouri, surprize frumoase și clipe care se transformă în amintiri pe care nu o sa le uitam.

Ziua indragostilor este o sărbătorea Americană împrumutată având loc pe 14 Februarie. Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor, este un prilej in plus de a fi mai aproape de persoana iubita si de a-i darui un cadou semnificativ sau o parte din dragostea pe care o porți pentru acea persoana.

Ziua Indragostitilor este ziua in care majoritatea cuplurilor intra in panica și nu știu ce cadou sa ofere persoanei iubite in aceasta zi speciala in care dragostea pluteste in aer.Happy Valentine's Day 

Ce este mai frumos decât să iubești și sa ii dăruiești toată dragostea ta?

 Dragostea se poate exprima oricând și sub orice formă, dar în aceste zile speciale când se sărbătorește iubirea, oamenii demonstrează mai profund afecțiunea față de persoana iubită. În aceste clipe, cadourile îi atrag pe cei care caută modul cel mai potrivit să spună ceea ce simt.

Știm că ești în căutarea cadoului potrivit, așa că vrem să-ți venim în ajutor cu idei care îi va aduce partenerei tale cel mai frumos zâmbet.

Știm ca dulciurile și florile sunt pe primul loc dar noi ne-am gândit sa schimbam putin acest lucru. Ne gândim la un cadou care poate dura pe termen lung și cu siguranța persoana iubita o sa fie foarte incantata.

1.D’bullon

Noi vedem pe primul loc un tratament facial realizat cu cremele de la D’Bullon. Ce poate suna mai bine decâtCadoul perfect pentru ziua îndrăgostiților răsfățul pielii? Cu ajutorul cremelor de la D’bullon pielea isi recapătă frumusețea. Produsele pentru îngrijire personală sunt mereu o idee buna și cu siguranță nu puteți sa dați greș.

Asa cum ne incurajeaza si sloganul brandului: ,,Listen to your skin”(Asculta-ti pielea) trebuie sa constientizam ca si pielea noastra are nevoile ei, iar prin produsele profesionale pe care D’Bullon le creaza, ne putem hidrata, rasfata dar si trata pielea. Astfel, ne putem bucura de o gama de produse complexe: de la apa micelara,  lapte demachiant si creme de fata cu colagen si vitamine sau creme de protectie solara, pana la creme regenaratoare, termice anticelulita, geluri cu efect calmant dupa epilare, seruri pentru conturul ochilor si buzelor si vaselina parfumata.

 

2. Maxxelle Colora

Venim cu încă o idee minunata. Ce ziceți de culoarea parului? Recent iHair a lansat o noua colecție de culori Iceberg Irisee, perfecta patru persoanele care adora culorile mai reci. Aceste vopsele regenerează complet părul, asigurând o acoperire perfectă de 100%, cu o protecție maximă. Este revoluționarul Tratament de culoare ANTI-AGE care acoperă, luminează, protejează și reface părul. Asigură o PENTRARE perfectă a pigmenților de culoare la toate tipurile de păr, inclusiv la cele mai puțin receptive. Oferă hidratare și nutriție, oferind culori mai vii și mai strălucitoare. Schimbarea de look este o idee perfecta pentru a ii face ziua frumoasa.

Anul acesta surprinde-ți iubita cu un cadou de Ziua Îndrăgostiților deosebit, care să îi arate cât de mult înseamnă pentru tine!

Tu știi ce cadou sa-i oferi partenerei tale de viață?Happy Valentine's Day

Contact Salon si programari

Contact Distributie produse saloane si stilisti