English

Ce perie ar fi ideala pentru descurcarea parului?

august 2, 2021
admin

Salutare dragilor si bine ati revenit pe blog!

Asa cum v-am obisnuit, am revenit cu sfaturi utile despre par care sa vina in ajutorul vostru pentru a va usura rutina! Problema despre care o sa discutam astazi este descurcarea parului, si ce putem face pentru a scapa de aceasta grija. Solutia cu care venim este una simpla: peria pentru descurcarea parului.

Parul incurcat poate cauza probleme pe termen lung daca nu ne ocupam de acest aspect. De asemenea, trebuie sa avem grija in ceea ce priveste acest lucru deoarece un par incurcat ne afecteaza aspectul, aratand neingrijit si nici nu poate fi aranjat asa cum ne dorim.

In general, problema parului incurcat este cel mai des intalnita la copii si la persoanele cu parul subtire sau supus procedeelor chimice(vopsit sau decolorat) dar si la persoanele cu parul natural ondulat sau cret. De asemenea, si persoanele care au probleme cu varfurile deteriorate si uscate intampina aceasta problema. Totusi, acest lucru nu reprezinta o tragedie deoarece exista multiple solutii. Cea mai simpla dintre ele este folosirea unei perii speciale pentru descurcarea parului.

 

perie pentru descurcarea parului

Majoritatea periilor de par din comert au ,,dinti” mici si subtiri, care agreseaza firele si le deterioreaza. Solutia pentru a evita aceste aspecte neplacute este de a utiliza o perie special creata pentru parul fragil. Acest tip de perii de par au ,,dinti” mai lati, care faciliteaza procesul de descurcare, fara sa rupa firele si sa agreseze parul.

Solutia pe care o aducem astazi pentru parul descurcat este Peria Plata Pentru Descurcat Parul IHAIR KERATIN. Peria IHair Keratin a fost special creata pentru aceasta problema, si poate fi utilizata de absolut oricine: copii, persoane cu parul cret sau deteriorat sau persoane cu parul subtire. De asemenea, peria este ideala si pentru persoanele care poarta extensii de par. Acele periei de par sunt prevazute cu protectie anti-iritatii, iar pernita de aer se adapteaza parului, astfel incat sa nu traga parul incurcat. De asemenea, aceasta are efect anti-statitic si anti-rupere.

perii pentru descurcarea paruuli

 

Si totusi, cum utilizam peria de descurcare a parului corect?

Recomandat este ca atunci cand folositi peria sa o faceti cu miscari lente si blande. Acolo unde intalniti fire incurcate care opun rezistenta in procesul de periaj, opriti-va acolo, insistand usor. Nu fortati trecerea periei prin par, deoarece acela este momentul in care firele de par cedeaza si se rup.

De asemenea, un aspect pe care nu toata lumea il cunoaste sau de care nu toata lumea tine cont este ca, descurcarea parului incepe de la varfuri. Cea mai mare greseala este sa incepi perierea de la radacina spre varf, deoarece acela este momentul in care facilitati ruperea firelor de par. Aceasta metoda nu doar ca ne ajuta sa descurcam parul mai rapid, dar ajuta la evitarea formarii  acelor nodurilor care devin greu de gestionat. In plus, in acest fel, evitati sa trageti  firele de par la fel de tare si  scalpul nu va mai va durea dupa periere!

Astfel, peria IHair Keratin vine in ajutorul nostru. Poate fi folosita pentru o coafare usoara si naturala. De asemenea, este ideala pentru orice tip de par, cat si pentru extensii sau peruci. De asemenea, aceasta perie este ideala si pentru copii, mai ales deoarece parul lor este subtire si foarte predispus la incurcare.

peria pentru descurcarea parului

Peria Plata pentru Descurcarea parului IHair Keratin poate fi achizitionata de pe site-ul nostru www.shop.ihair.ro dar si de la salonul IHair din strada Ajustorului nr. 2, sector 6, Bucuresti, unde va invitam atat sa achizitionati produsele noastre cat si sa incercati serviciile noastre de cosmetica, coafor, manichiura si pedichiura. Bineinteles, pentru detalii despre produse si servicii ne puteti contacta la numarul de telefon 0728832209 .

Va asteptam cu drag, atat la urmatorul blog cat si la salon!