English

IHAIR KERATIN-GRAPES- TRATAMENT BIO CU KERATINA

July 28, 2017
iHair Admin
Pe langa tratamentele cu keratina (KACAO, COCOS, APPLE, CHOCO) v-am pregatit un tratament nou cu STRUGURI, care in plus fata de celelalte nu produce iritatii ochilor si nu are miros intepator. Te poti spala dupa DOAR 48 de ore. 
Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care îndreapta parul, fara substante chimice dure. Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat!
Fabricat in UK, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu parul, indreapta si hraneste, îmbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!
IHAIR KERATIN GRAPES
Tratamentul KERATINA BRAZILIANA BIO IHAIR KERATIN cu extract de struguri reconstruieste, hidrateaza si protejeaza parul deteriorat, elimina incretirea inestetica, reduce volumul, indreapta si repara degradarea cauzata de factorii externi.
Uleiul extras din semintele de struguri este un excelent factor hidratant si regenerant. FORMULA IDEALA, BOGATA IN ANTIOXIDANTI, VITAMINA C, BETA-CAROTEN SI VITAMINA D combinata cu KERATINA NATURALA.
       Daca doriti sa-l achizitionati acasa si sa-l folositi, urmariti pasii urmatori:
  1. Spalati si masati parul de doua ori cu samponul IHAIR KERATIN CLARIFYING. Lasati spuma sa va actioneze pe par 10-15 minute. NU folositi balsam. Clatiti, descurcati parul si uscati in totalitate folosind caldura medie. Agitati bine sticla inainte de utilizare. Folositi manusi de protectie.
  2. Impartiti parul in sectiuni si cu ajutorul pensulei de vopsit, aplicati Tratamentul IHAIR KERATIN pe fiecare suvita la 1-1.5 cm de radacina.Masati pe lungime pe fiecare suvita si indepartati excesul de produs cu un pieptan des.  
  3. Lasati sa actioneze 20-30 de minute intr-un spatiu bine aerisit si verificati parul sa fie hidratat cu produsul.
  4. Uscati parul complet cu peria la caldura medie. Folosind o placa ceramica care poate ajunge la 230 de grade C(450 grade F), se aleg suvite cat mai subtiri, se tamponeaza de cateva ori cu placa pe radacina, apoi se trece incet fiecare suvita subtire de 4-6 ori pe toata lungimea ei. Daca parul este decolorat, fragil, subtire sau blond, temperatura placii poate varia intre 180 si 210 grade C.
  5. Nu spalati parul 48 de ore, evitati umezeala si transpiratia. Pana la prima spalare parul trebuie tinut drept, fara clipsuri si elastice. Nu dati parul dupa urechi. Daca este necesar puteti retusa anumite zone. Utilizati doar IHAIR KERATIN sampon si balsam pentru pastrarea si prelungirea rezultatelor tratamentului.

Va asteptam la IHAIR SALON pentru a-l incerca impreuna.

Contact Salon și Programări