English

Cum folosim tratamentul cu keratina acasa?

February 25, 2020
admin

Astazi, tot mai multe persoane sunt foarte preocupate de îngrijirea părului său, mai ales de regenerare și hidratare, aspecte care contribuie atât la sănătatea părului, cât și la aspectul general.

Păr perfect drept și sănătos

Îndreptarea părului te scapă de multă bătaie de cap, chiar dacă părul nu stă exact ca după o coafare la salon, îl poți aranja frumos și repede și nu mai folosești placa de păr.  

Prețurile încep de la 150 lei.

Dacă aveți sau vă gândiți la un tratament cu keratină la salon, probabil că deja știți despre regula post-tratament, fără șampon pentru trei zile. Cu toate acestea, există sfaturi suplimentare care vă vor ajuta să maximizați cât durează (și cât de bine) dureaza noul tratament. Aici aveti informatii, despre ce să faceți, precum și ce să nu faceți după tratamentul pentru păr cu keratină.

Tratament cu Keratină la salon

Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regăsește în aproximativ 88% din părul nostru. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul unei plăci din ceramice, se sigilează keratina adanc în cuticulele părului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.
Acest tratament este potrivit pentru tine dacă ai părul uscat și deteriorat, se încurcă și se rupe la pieptănat sau dacă pierzi mult timp să-l coafezi.

Efecte 2-6 luni. Timp de lucru 2-4 ore.

Tratament cu Keratină acasă

Cu toții știm că timpul este prețios atunci când trebuie să ne împărțim între job și familie, dar totuși vrem să avem grijă de părul nostru printr-un tratament de regenerare și hidratare.

Ei bine, pentru asta noi avem soluția și vă prezentăm Kit-urile de Keratină pe care le puteți utiliza chiar voi acasă.

Pentru un păr scurt-mediu vă recomandăm Kit-ul de 100 ml, iar pentru părul mediu-lung se recomandă Kit-ul de 250 ml. Cu cât cantitate de Keratină este mai mare, cu atât prețurile sunt mai avantajoase.

Cum se aplică?
1. Spalati si masati parul de doua ori cu samponul IHAIR KERATIN CLARIFYING. Lasati spuma sa actioneze pe par 10-15 minute. Nu folositi balsam. Clatiti, descurcati parul si uscati in totalitate folosind caldura medie. Agitati bine sticla inainte de utilizare. Folositi manusi de protectie.

2. Impartiti parul in sectiuni cu ajutorul pensulei de vopsit, aplicati Tratamentul IHAIR KERATIN COCOS pe fiecare suvita la 1-1,5 cm de radacina. Masati pe lungime pe fiecare suvita si indepartati excesul de produs cu un pieptan des. 

3. Lasati sa actioneze 30-40 min intr-un spatiu bine aerisit si verificati parul sa fie hidratat cu produs.

4. Uscati parul complet cu peria la caldura medie.  Folosind o placa ceramica care poate ajunge la 230°C (450°F), se aleg suvite cat mai subtiri, se tamponeaza de cateva ori cu placa pe radacina, apoi se trece incet fiecare suvita subtire de 4-6 ori pe toata lungimea ei. Daca parul este decolorat, fragil, subtire sau blond, temperatura placii poate varia de la 180°C si 210° C.

5. Nu spalati parul 72 ore, evitati umezeala si transpiratia. Pana la prima spalare parul trebuie tinut drept, fara clipsuri si elastice. Nu dati parul dupa urechi. Daca este necesar puteti retusa anumite zone. 

Ce trebuie să faci după tratamentul cu keratină?

LASĂ-ȚI PĂRUL LIBER
Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru păr în timpul perioadei de așteptare de trei zile? Lăsați-l să fie. Nu folosiți barrete, curele, elastice, bobbi, împletiți-l, sau chiar să-l țineți în spatele urechii. Amintiți-vă că este maleabil. Orice folosiți pentru a vă manipula părul poate lăsa o efect negativ de durată, literalmente.

DUPĂ 3 ZILE
NU utilizați un șampon cu sulfați, parabeni sau coloranți sintetici.
O modalitate sigură de a scurta durata de viață a unui tratament în keratină în salon este de a spuma cu sulfați, care sunt agenți de curățare care pot îndepărta ușor keratina din păr. Dacă utilizați produsele noastre, aceasta nu este o problemă, deoarece toate formulele sunt fără sulfati si parabeni.

Pentru un păr perfect drept și sănătos vă așteptăm să încercați tratamentul cu keratină.

Contact Salon și programări