English

Cum să îngrijești părul roșcat: Sfaturi și trucuri

februarie 8, 2024
admin

Părul roșcat este adesea admirat pentru strălucirea și intensitatea sa. Cu toate acestea îngrijirea lui necesită o atenție specială pentru a menține culoarea vibrantă și sănătatea firului de păr. În acest articol vom evidenția căteva sfaturi și trucuri pentru menținerea culorii cât și pentru sănătatea firului de păr.

Cu ce ne vopsim?

Nu mai este un secret faptul că părul roșcat necesită să fie vopsit mai des decât o culoarea obișnuită. Din cauza acestui fapt, ajunge să se degradeze mai rapid datorită amoniacului din vopselele obișnuite. Dar cum putem evita acest lucru?

Ei bine, am găsit soluția! Vă prezentăm vopseaua emolientă Think de la Maxxelle, care conține ulei de argan, shea, ulei de semințe de struguri și extract de lămâie în locul parafinei. Această vopsea NU conține amoniac, PPD, parabeni și resorcinol fapt care nu va degrada părul.

Cele mai iubite nuanțe pentru obținerea unui roșu intens sunt Think 6.6 Roșcat deschis, Think 5.66 Castaniu Roșcat intens  și Think 7.66 Blond Roșcat care au un raport de amestec de 1:1,5.

 

Cum îngrijim părul acasă?

Alegerea unui șampon și a unei măști concepute special pentru părul roșcat pot face o diferență semnificativă în menținerea culorii și a strălucirii. Aceste produse sunt destinate pentru menținerea culorii și hidratarea părului.

Un aliat ideal în menținerea culorii este Șamponul Nuanțator de la Valquer! Realizat într-o formulă vegană ideal pentru menținerea culorii, oferă strălucire și totodată îngrijește părul.

Printre ingredientele sale se numără Pantenolul și Vitamina E, iar pe lângă toate acestea nu conține sulfați, siliconi și nici amoniac!

Se recomandă să fie folosit la fiecare spălare pentru a reîmprospăta culoarea și bineînțeles utilizarea mănușilor!

Dacă mai sus am menționat despre șamponul potrivit părului roșcat e timpul să vorbim și despre masca potrivită!

Vă prezentăm Masca nuanțatoare de la IHAIR KERATIN !

Mulțumită formulei sale bogate, hidratează, netezește și revitalizează părul oferindu-i o nunață vibrantă de roșcat.

Masca se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze 10-12 minute apoi clătiți cu apă din abundență. Se recomandă folosirea mănușilor!

 

Sunt necesare tratamentele de hidratare din salon?

Pe lângă tratamnetele de îngrijire menționate mai sus părul roșcat mai necesită o vizită la salon din când în când. Tratamentele de hidratare din salon conțin ingrediente nutritive și reconstructive care ajută la restabilirea și întărirrea structurii părului, reducând astfel riscul de rupere și despicare a vârfurilor.

Dacă nu știi care tratamente ți se potrivesc tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul de telefon afișat mai jos!

În concluzie, îngrijirea corespunzătoare a părului rășcat poate face minuni în menținerea culorii vibrante și a sănătății firului de păr. Cu puțină atenție și produse potrivite vei putea să te bucuri de frumusețea părului roșcat.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul de telefon 0728832209 sau 031 416 70 25!