English

Cum să obții volum la păr: Ghid cu produsele Volumist

februarie 20, 2024
iHair Admin

Ai visat vreodată să ai un păr cu un volum impresionant, care să atragă priviri și să-ți ofere încredere nemărginită? Ei bine, secretul pentru a obține un volum de invidiat stă în alegerea produselor potrivite și a unei rutine adecvate de îngrijire a părului. În acest ghid complet, vom dezvălui cum să obții volum la păr cu ajutorul produselor Volumist.

Cu ce șampon ne spălăm?

Pentru a obține volum la păr, alegerea șamponului potrivit e crucială. Recomandarea noastră este șamponul Volumist anti-frizz și anti UV, special formulat pentru a oferi părului volum și textură.

Acest șampon are o formulă ușoară îmbogățită cu ulei de cocos pentru a proteja, hrăni, pătrunde în păr și a îngroșa cuticula de la interior spre exterior. Oferă strălucire și elasticitate fără a îngreuna părul, făcându-l produsul ideal pentru păr fin sau moale.

Șampon Volumist pentru volum

  Mod de utilizare: Udați părul, aplicați o cantitate moderată de șampon, amestecați cu apă, faceți puțină spumă apoi masați scalpul cu amestecul creat. După ce ați masat aproximativ 3 minute clătiți cu apă din abundență. La acest șampon se recomandă două șamponări.

Ce balsam folosim?

După șamponare, este important să folosești un balsam care să ofere hidratare și să nu îngreuneze părul. Balsamul Volumist este alegerea perfectă, deoarece nu doar hidratează și înmoaie firul de păr, ci îl și întărește, contribuind astfel la obținerea unui volum impresionant și la menținerea sănătății părului.

Acest balsam este infuzat cu ulei de cocos și multi-proteine pentru un scalp sănătos și multi-hidratat. Redă părului strălucirea de care are nevoie.

Balsam pentru păr cu volum Volumist

Mod de utilizare: Utilizați după șamponare. Stoarceți excesul de apă din păr. Întindeți uniform pe părul umed și masați de la rădăcină până la capăt apoi clătiți cu apă din abundență.

Ce fixativ folosim pentru volum?

Pentru a-ți păstra coafura plină de volum întreaga zi, un fixativ de calitate este esențial. Fixativul Volumist oferă fixare puternică fără a încărca părul, permițându-ți să obții volumul dorit fără a renunța la flexibilitate și mișcare.

Mod de utilizare: Agitați-l înainte de-al pulveriza! Pulverizați pe păr, pieptănați cu degetele pentru a adăuga textură și repetați acest proces până obțineti rezultatul dorit.

 

În concluzie, cu rutina corectă de îngrijire a părului și cu produsele potrivite, volumul la păr devine mai ușor de obținut decât ai crede. Alege produsele Volumist pentru a-ți transforma visul de păr voluminos în realitate și bucură-te de o coafură plină de viață și de stil în fiecare zi.

Pentru mai multe sfaturi și trucuri despre îngrijirea părului voluminos nu ezita să ne urmărești blogul pentru mai multe sfaturi și tendințe!