English

KERATINA- Un nou val al frumuseții

June 25, 2020
admin

Toate ne dorim un păr perfect atunci când ieșim din casă, indiferent de vremea de afară. Tratamentul cu Keratină te face sa îți petreci cât mai puțin timp în fața oglinzii și să uiți de placa de păr.

Keratina este originară din Brazilia, procedura de îndreptare cu keratină netezește părul, îi îmbunătățește condiția, îi consolidează textura și elasticitatea. Părul devine rezistent la umiditate şi la condițiile meteo nefavorabile. Părul va fi regeneratrecondiţionatrevitalizat, și va căpăta un aspect mai moale, mai întins și mai strălucitor.

Keratina se fixează adânc în firul de păr și îi oferă rezistență.

 Ihair Keratin este prima gama din Romania care are cele mai multe variante de kearatină pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul afro sau foarte degradat.  Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament  pe baza de keratina care îndreapta parul, fara substante chimice dure. Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat!

Keratina IHAIR KERATIN este delicată cu parul, indreapta, hraneste, îmbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile.
Cand parul este superb, stralucitor si neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!

 

 Cum ajută Keratina părul?

Produsele de îngrijire ce au la bază keratină completează proteina pierdută de firul de păr de-a lungul timpului din cauza procedeelor de styling la care este supus.Părul devine treptat fragil, casant, se subțiază, iar vârfurile se degradează și se rup.Keratina pătrunde în interiorul firului de păr, reparând zonele afectate, îmbracă firul de păr într-un strat protector și nivelează cuticulele care se află în exteriorul firului de păr, astfel lumina reflectându-se dând părului un apect strălucitor.

 

Tratamentul cu keratină este folosită pentru refacerea părului degradat și tern

Este folosită în cadrul unui procedeu complex alături de alte substanțe, pentru a obține un păr drept pentru mai mult timp. Se adresează persoanelor cu părul creț sau ondulat, cu o textură rebelă sau care folosesc des placa de întins părul.

Tipurile de keratină sunt cocos, cacao, apple, grapes si organică.

Keratina Braziliana Cocos este cea mai puternică keratină. Este varianta cea mai intensiva pentru parul uscat si cret.
Keratina Braziliana Kacao este pentru par normal si usor ondulat. Aceasta este indicata pentru părul subtire cu o putere de îndreptare medie spre mare.
Keratina Braziliana Apple este pentru părul degradat sau blond. Hrănește și repară părul decolorat sau vopsit. Puterea de îndreptare este medie.
Keratina Braziliana Grapes este pentru păr fin și subțire. Textura sa este mai densa si poate fi aplicat atat pe parul uscat, cat si pe parul usor umed.  Putere slaba de îndreptare și hidratare intensivă.
Tratament keratina braziliana ORGANICĂ este pentru toate tipurile de păr. Nu contine niciun tip de conservant, miros sau aroma, nu arde, nu irita scalpul si este 100% NATURAL. Puterea de îndreptare este medie.
Iată care sunt pașii procedurii:
 • Spălarea părului– se foloseşte un șampon clarifiant care pregătește părul să accepte keratina în interiorul firului de păr;
 • Aplicarea și timpul de acționare– se aplică pe păr keratina lichidă cocos/choco/grapes/apple/organica, se lasă să acționeze 30 minute;
 • Uscarea cu feonul– părul se usucă în proporție de 100%;
 • Fixarea keratinei în firul de păr– pas important care fixează și sigilează keratina în firul de păr, cu ajutorul plăcilor speciale la 180-230 grade.

 

Rezultatul tratamentului durează 6 luni, dar acesta poate fi repetat ori de cate ori simtiti nevoia. Cu fiecare aplicare se mărește rezistența şi sănătatea părului.

Ce produse folosim după tratamentul cu keratină?

După tratament este indicat să folosiți șampoane și balsamuri fără sulfați sau fără parabeni. Sulful din componența șampoanelor este un element care curăța excesiv firul de păr, astfel efectul keratinei fiind îndepărtat repede de pe suprafața firului de păr. În urma tratamentului folosiți produse care conțin keratină, care hrănesc firul de păr, cât și seruri sau uleiuri protectoare pentru vârfuri, înaintea uscării cu uscătorul de păr.

 

 Sfaturi pentru un păr perfect drept și sănătos:
 • părul nu trebuie spălat timp de 72 de ore
 • nu este indicat să strângeți părul în coadă,
 • nu folosiți clame, agrafe sau bentițe de păr
 • nu aplicați alte substanțe pe păr
 • evitați activitățile fizice, pentru a nu transpira și pentru a evita umezirea părului
 • nu utilizați șampoane cu sulfați sau fosfați
 • după tratament folosiți produse care conțin keratină
 • după spălare părul trebuie uscat complet cu foehn-ul, pentru a rămâne neted și drept
 • înaintea uscării cu foehn-ul este indicată folosirea unui ser sau ulei protector pentru vârfuri
 Alege keratina potrivită în funcție de tipul tău de păr și te vei îndrăgosti din prima!

Contact Salon și programări

Contact Distribuție produse saloane și stiliști