English

Mit/realitate despre îngrijirea părului blond

februarie 13, 2024
iHair Admin

Părul blond este adesea asociat cu o frumusețe radiantă și o feminitate delicată, dar este și greu de întreținut? Această este o întrebare comună pentru multe femei care se gândesc șă-și schimbe culoarea părului sau care deja au părul blond. În acest articol, vom explora miturile și realitățile despre îngrijirea părului blond și vom oferi sfaturi practice despre îngrijirea acestuia.

Mituri despre părul blond:

1. Părul blond e mereu uscat

Total neadevărat! Este o credință răspândită că părul blond este mereu uscat și fragil, însă acesta este un mit care merită demontat. Culorile naturale sau vopsite ale părului blond pot fi la fel de sănătoase și hidratate ca orice tip de păr, cu condiția să primească îngrijirea și atenția adecvată.

Pe lângă șampoanele și măștile special destinate părului blond (despre care vom vorbi mai târziu) un aliat de încredere în combatarea deshidratării este folosirea unui ulei de păr bogat în nutrienți dar totodată să aibe și protecție termică! Nu puteam găsi un produs mai potrivit decât decât Uleiul de la iHair Keratin.    

Uleiul iHair Keratin

Conține Keratină, ulei absinian, oferă strălucire, netezire și protecție UV!

Poate fi folosit atât pe părul ud înainte de-al pieptăna și usca, cât și pe părul uscat pentru a-i oferi strălucire.

2. După prima decolorare părul se arde și se rupe

Este adevărat că după o decolorare părul blond este mai predispus la rupere dar cu rutina potrivită de îngrijire putem evita acest lucru. Așa cum am menționat anterior rutina de îngrijire portrivită poate face minuni în menținerea calității părului. Așa dar putem demonta acest mit că părul se rupe după decolorare și putem afirma că totul ține de tine și de câtă atenție îi acorzi după acest procedeu.

O altă recomandare pentru evitarea aspectului uscat de după decolorare ar fi Gama Recovery de la Maxxelle, care conțin acid hialuronic și ajută la revitalizarea părului.

3. Nu poți folosi placa dacă ai părul blond

Total neadevărat! Revin la premisa susținută mai sus, atât timp cât folosim produsele potrivite de îngrijire putem pune căldură pe păr. Bineînțeles nu putem pune căldură fără să folosim protecția termică adecvată. Vin în ajutorul vostru cu Spray-ul cu protecție termică de la iHair Keratin!

4. Nu ai voie să-ți speli părul înainte de balayage

Total greșit! Înainte de procedura de balayage părul trebuie să fie proaspăt spălat pentru a permite produselor să pătrundă în profunzime în structura firului de păr. În caz contrar, dacă părul este murdar produsele se vor rămâne la suprafața firului de păr și nu vor trece de acea peliculă murdară.

Realități despre părul blond:

 Avem nevoie de produse nuanțatoare pentru menținerea culorii

Ei bine, da! Acest fapt este cât se poate de adevărat iar pentru menținerea unei culori de durată avem nevoie de produse pe măsură. Șampoanele și balsamurile nuanțatoare sunt formulate pentru a ajuta la menținerea culorii părului vopsit sau decolorat. Aceste produse conțin pigmenți speciali care se depun pe firul de păr pentru a revergora și întreține culoarea, prevenind decolorarea sau estomparea acesteia.

 Cum ne alegem produsele potrivite în funcție de nuanța de blond pe care o dorim?

Blondul este una dintre cele mai versatile și populare culori de păr, iar gama sa variată de naunțe oferă oportunități infinite pentru exprimarea stilului personal și a personalitărții. În continuare voi exemplifica care sunt cele mai populare.

1. Blondul rece

Una dintre cele mai râvnite și greu de obținut nuanțe de blond. Această nuanță rece și strălucitoare poate varia de la un alb pur până la un blond aproape argintiu, oferind un aspect îndrăzneț și elegant. Un aliat de încredere ar fi Șamponul Gri Argintiu de la iHair. 

Ajută la menținerea nuanțelor reci ale părului și elimină reflexiile galbene sau portocalii.

Aplicați pe părul umed, masați părul și lăsați să acționeze 1-3 minute apoi clătiți cu apă călduță.

2. Blond Cald – Auriu

Este o nuanță aurie asememănătoare mierii de albine, luminoasă și plină de strălucire care adaugă căldură și vitalitate părului oferind un aspect radiant natural. Un produs foarte bun pentru obținerea acestei nuanțe este Șamponul Nuanțator auriu de la Valquer!

  Acest șampon într-o formulă 100% Vegană oferă părului strălucire și îi menține culoarea între vopsiri.

Acesta se aplică pe părul umed, se masează apoi după un timp de acționare de 2-3 minute poate fi clătit.

  3. Blond Natural

Blondul natural este nuanța care aduce cu sine o aură de strălucire și delicatețe, reflectând lumina soarelui și conferind un aspect însorit și radiant. De la tonurile mai deschise și strălucitoare până la tonurile mai calde și bogate, blondul natural este sinonim cu frumusețea autentică. Această nuanță nu necesită un produs nuanțator, în schimb are nevoie de un produs care ajută la menținerea sănătății părului cum ar fi Șamponul hidratant cu ulei de argan de la Agadir  

Este un șampon hidratant care nu conține sulfați, parabeni și curăță în profunzime părul vopsit totodată oferindu-i strălucire!

Aplicați o cantitate generoasă pe părul ud, masați și apoi clătiți cu apă din abundență.

 

Sper că ți-am fost de ajutor cu acest articol și că am reușit să eliminăm toate aceste mituri despre părul blond! Și acum că ți-ai fosrmat o imagine mai de ansamblu asupra produselor potrivite te așteptăm pe site pentru a explora beneficiile acestor produse!