English

Par perfect drept la tine acasa cu IHAIR KERATIN

August 17, 2017
iHair Admin

Nu mai e secret ca un tratament reusit cu keratina pentru par este reteta ideala daca iti doresti o podoaba capilara sanatoasa, un par perfect drept si intins, precum la saloanele de coafura. Fara prea mult efort, poti obtine efectul chiar la tine acasa, folosind tratament cu keratina de la IHAIR.

La un pret bun, cu o cantitate avantajoasa si beneficii nenumarate, regasim Kit-ul de tratament cu keratina pe baza de cocos, format din sampon degresant si sticla propriu-zisa de tratament cu keratina braziliana. Pe placul oricarei femei, parul perfect drept este usor de intretinut, insa nu la fel de obtinut daca nu-l tratati cu produsele potrivite.

Ce face keratina pentru parul tau?

tratament cu keratina pentru un par perfect drept

Par perfect drept cu keratina

Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru. Penetreaza in firul de par, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adanc in cuticulele parului si se declanseaza un proces de keratinzare care mentine hidratarea si inhiba efectele umiditatii, in timp ce netezeste si consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Indreptarea cu keratina iti face viata mai usoara si te ajuta sa economisesti timp si efort, pe langa ca il netezeste la un nivel la care nu reusesti cu simplele sampoane din comert. Pentru rezultate impecabile este nevoie de un kit tratament cu keratina, potrivit pentru orice tip de par.

Ce pareri exista despre keratina?

Doamnele si domnisoarele care au beneficiat de acest tratament cu keratina l-au numit mai apoi ca fiind un miracol, un prods benefic, indispensabil acum in trusa lor de cosmetice. Te poti bucura si tu de eficienta sa pentru o perioada indelungata sau pentru cat consideri ca ai nevoie. Tratamentul cu keratina imbogateste cu proteine firul de par, fiind singura solutie cu adevarat eficienta in coafarea parului ondulat pentru a obtine firul de par drept pe care il doresti atat de mult.

 

par perfect drept cu Ihair Keratin

IHAIR KERATIN

 

 

 

 

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *