English

Parul în nuanțe de toamna

noiembrie 9, 2021
admin

Culorile de păr pentru toamnă par desprinse dintr-un tablou de sezon, purtând în ele culorile frunzelor de toamna, dar și gingășia razelor melancolice de soare. Parul în nuanțe de toamna este precum apusul cald din zilele blânde ce ne imbie la o plimbare în natura înconjurați de culorile mirifice ale celui mai bogat anotimp.

Culori calde

Pe timpul verii am avut ocazia sa vedem foarte multe culori precum roz, neon, verde, albastru care străluceau în razele puternice ale soarelui. Aceste culori au făcut ravagii în sezonul de vara în ceea ce privesc culorile de par. Festivalurile au fost luate cu asalt de culori extravagante ale părului, coafuri îndrăznețe și multa voie buna. Trecând în sezonul tomnatic, a venit timpul să îmbrățișăm nuanțele explozive și fermecătoare ale apusului de vară și cele ale frunzelor arămii.

Avem câteva idei pentru aceasta toamna
Par roșcat

Nuanțe pentru par roșcat

Blond Bej Roscat, coniac – Vopsea fara Amoniac cu ulei de argan Think Maxxelle

Aceasta culoare este perfecta pentru toamna reflectând una dintre nuanțele frunzelor. Formula fără amoniac. Adăugarea extractului de frunze Baobab garantează o cremă cosmetică și benefică. Aceasta lăsând părul protejat, hidratat, strălucitor și matasos la atingere.Vopsea think

Ciocolatiu Intens – Vopsea fara Amoniac cu ulei de argan Think Maxxelle

Nuanțe pentru par saten

Par saten suvite

Nuanțele mai închise sunt perfecte pentru acest sezon, este ușor de întreținut și scoate în evidenta tenul deschis. Vopseaua de la Think Maxxelle conține o formula fără amoniac lăsând parul protejat, hidratat și mătăsos la atingere.Vopsea Think

 

 

 

 

Pigment argintiu, gri – Vopsea Colora MaXXelle cu extract de Goji

Par gri/silver

Nuanțe pentru parul silver

 

Cu argintiu nu dai greș niciodată, aceasta culoare iei deschide tenul și scoate în evidenta frumusețea naturala. Indiferent de vreme parul tău o sa fie strălucitor. Ultra Color regenerează complet părul, asigurând o acoperire perfectă de 100%, cu o protecție maximă.Noua formula cu nanomoleculare și micro-molecule transportă ingredientele active direct în punctele de ancorare ale structurii keratinei.

Vopsea Colora

 

Acum este momentul sa încercați aceste nuanțe cu ajutorul cărora în aceasta perioada veți străluci în razele blânde ale soarelui.

Acestea fiind spuse, va așteptăm la salonul nostru iHair, din Strada Ajustorului nr.2, sector 6, Bucuresti. De asemenea, tot de la salon, puteti achizitiona intreaga gama de produse disponibila pe site-ul nostru, www.shop.ihair.ro. Daca nu esti din Bucuresti, te invitam sa ne vizitezi online, pe site. Pentru distributie si detalii despre produse, dar si pentru programari, sfaturi si recomandari de produse ne puteti contacta la numarul de telefon  0728832209.