English

Sulfatii, ce sunt si importanta utilizarii sampoanelor fara sulfati

June 18, 2017
iHair Admin

Toate produsele IHAIR KERATIN sunt fara sulfati, dar ce inseamna asta mai exact?

sampon fara sulfati si clorura de sodiu

produse pentru ingrijirea parului fara sulfati

De multe ori, suma de bani cheltuita pe produsele de păr reprezinta calitatea produsului pe care îl primiți. Acest lucru poate provoca, la rândul său, degradarea părului și pielii deoarece șampoanele ieftine folosesc Sulfați duri deoarece 1.) este mai ieftin pentru producător și 2.) isi face treaba. Dacă sunteți alergic la Sulfați, totuși, asa cum sunt mulți oameni, sunteți mai înclinați să vedeți iritarea imediată a scalpului și a gâtului după prima utilizare.

Sulfații sunt aspri pentru părul tău

Unii oameni pot tolera Sulfații, dar de ce ar trebui să faceți asta? Sulfații sunt detergenți care sunt utilizați într-o mare varietate de produse de curățare și de îngrijire personală. Misiunea lor este de a sparge rapid orice murdărie și ulei pe parul sau pe piele. În timp ce acest lucru pare a fi soluția potrivită pentru a fi curat, sulfații pot fi de fapt foarte duri pentru piele și păr. Gândește-te, ai folosi săpun pentru a-ți curăța părul? Cel mai probabil nu, dar dacă nu verificați lista ingredientelor produselor dvs. și folosiți produse cu sulfați, utilizați produse cu aceeași formulă care este încredințată pentru a vă curăța bucătăria.

produse profesionale

Sulfații cauzează estomparea culorii părului

Dacă vă culori părul, veți simți o culoare mai rapidă cu Sulfații. Agentul de curățare vă va dezlipi cuticulele de păr ale culorii pe care probabil ați plătit mult pentru. Cu cât decolorarea culorilor
este mai rapidă, cu atât este mai frecvent nevoia de colorare a părului din nou. Procesul de colorare a părului este deja aspru pe păr, deci de ce nu vă protejați investiția și sănătatea părului prin extinderea culorii?

Sulfații usucă părul

Testul adevărat al produselor dvs. de îngrijire a părului este modul în care părul se simte dupa 24 de ore după ce îl spălați / condiționați. Dacă aveti părul uscat a doua zi, produsele pe care le utilizați nu sunt pentru tipul dvs. de păr. Dacă părul se usucă după folosirea balsamului, atunci nu primești hidratrarea de care ai nevoie. Utilizarea pe termen lung a sulfatului poate cauza probleme de sănătate Sulfații au fost legați de toxicitatea organelor și de iritarea pielii. Sunt în siguranță în doze mici, dar dacă le folosiți de ani de zile, acel timp se adaugă.

Scapa de sulfați și utilizati doar produse fără sulf pentru a vă curăța părul și scalpul.

Contact Salon și Programări