English

Tratamente de regenerare pentru părul uscat

February 3, 2020
admin
Părul tău este deteriorat de la chimicale sau de la placa de îndreptat? Atunci noi avem soluția!
Îți propunem 3 tratamente de recondiționare pe care le poți face acasă sau la salon!
Tratament de recondiționare – RECOVERY MAXXELLE
Tratament de reconditionare rapid si usor de aplicat. Este special conceput sa revitalizeze parul vopsit, decolorat, obosit, sau parul casant, deteriorat, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu varfuri despicate,datorita ingredientelor active, cum ar fi acidul hialuronic și keratina, joacă un rol de incarcare, umplere, hrănire, tonifiere, restructurare și antioxidare. Se poate realiza la salon, dar și acasă.
Dacă îți dorești protectie părului atunci când îl vopsești, dacă vrei un tratament rapid și efficient sau visezi la un blond special și strălucitor, atunci Tratamentul Recovery este potrivit pentru tine.
Se poate realiza la salon, dar și acasă.
Efecte 1-2 saptamani,  Timp de lucru maxim 30 min
Prețurile încep de la 20 lei.
  Tratament reparare –  REACTION INNOSYS
Dacă părul tău este foarte degradatdecolorat si despicat din cauza ondulatoarelor sau a plăcilor de indreptare, atunci este un motiv in plus pentru care trebuie sa apelezi la acest tratament.Bogat in keratina hydrolizata si aminoacizi, elimina incurcarea, uscarea si dezordonarea părului. Reaction Treatment are rolul de a reconstrui parul in totalitate, dupa aplicare el va fi imbogatit cu proteine, aminoacizi, și extracte naturale,  lucru care va duce la reconstrucția părului degradat.
Cu ajutorul acestuia parul tau va fi moale, stralucitor si sanatos. Spre deosebire de alte tratamente care te tin foarte putin si care-si fac efectul doar pe moment, cu REACTION TREATMENT poti sta relaxata.
Efecte 2-4 saptamani.  Timp de lucru 30 min – 1 ora
Prețurile încep de la 60 lei.
Tratament regenerare – KERATINĂ IHAIR 
Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regăsește în aproximativ 88% din părul nostru. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul plăcii ceramice, se sigilează keratina adanc în cuticulele părului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.
Acest tratament este potrivit pentru tine dacă ai părul uscat și deteriorat, se încurcă și se rupe la pieptănat sau dacă pierzi mult timp să-l coafezi.
Efecte 2-6 luni. Timp de lucru 2-4 ore.
Prețurile încep de la 150 lei.

Contact Salon și programări