English

Tratamentul Botox Keratin pentru părul tău

ianuarie 17, 2024
admin

Descoperă secretul unui păr perfect cu ajutorul tratamentului inovator Botox Keratin. Prin intermediul acestui articol vom explora în detaliu beneficiile acestui tratament, cum se aplică, cui i se adresează și cum se păstrează această transformare a părului.

Ce face tratamentul cu Botox iHair Keratin?

Tratamentul cu Botox iHair Keratin este un tratament hibrid care penetrează cortexul și restructurează cortexul pentu a-l îndrepta în timp ce oferă elasticitate, netezire, strălucire și controlează încrețirea. Botox-ul captează umiditatea, conferind strălucire și hidratare în timp ce keratina repară structura părului. Tot odată acest tratament contribuie la protecția părului blond datorită pigmentului albastru.

Tratament keratina Botox iHair Keratin.

Cui se recomandă acest tratament?

Acest tratament face minuni pentru toate tipurile de păr în special pentru cel degradat, uscat sau rebel. Sunt remarcabile beneficiile sale hrănitoare pentru păr, în schimb nu acționează precum o îndreptare cu keratină (sau îndreptare permanentă). Acesta NU se adresează persoanelor cu un păr foarte creț/ondulat care și-l doresc perfect drept!

Cum se aplică acest tratament?

  •  Primul pas este spălarea părului cu șampon clarifiant care are ca timp de acționarea 5 minute;
  • Clătim părul după cele 5 minute de acționare, apoi îl uscăm în procent de 90%;
  • Aplicăm tratamentul Botox Keratin pe toată lungimea părului la o distanță de 0,5 cm de scalp și acoperiți cu o folie transparentă de plastic;
  • Lăsăm tratamentul să acționeze la căldură 40-60 de minute (în funcție de tipul de păr), apoi clătim cu apă călduță și uscăm complet.
  • Sigilăm părul cu placa pe suvițe subțiri cu temperatura adecvată tipului de păr (subțire: 180-210 C ; gros: 200-230 ) repetând de 7-10 ori pe fiecare șuviță.
  • La final părul poate fi spălat pentru 15 minute folosind produse din această gamă.

Acest tratament SE CLĂTEȘTE, NU-i conferă părului un aspect de îmbâcsit, NU emană un miros urât. Îi oferă părului un volum natural!

Cum se întreține părul după acest tratament?

După tratament a se evita spălarea părului pentru următoarele 3 zile. După aceste zile părul se va spăla cu produsele speciale iHair Keratin fără suflați, fără parabeni și se protejează părul de căldură excesivă. Se recomandă, de asemenea programarea la salon pentru tratamente de întreținere periodice (o dată la 3 luni).

Cum se păstrează?

Pentru a menține rezultatele, investește în produse de îngrijire concepute pentru părul tratatat cu keratină. Evită expunerea îndelungată la soare și protejează părul de clorul din apă. O rutină regulată va menține efectele tratamentului pe termen îndelungat. A se evita vopsele cu amoniac și se recomandă vopsele fără amoniac de la Think.

Unde îmi pot efectua acest tratament și cât costă?

Acest tratament poate fi efectuat la iHair Salon! (Strada Ajustorului 2, Sector 6)

Prețul acestui tratament variază în funcție de lungimea părului, și anume: pentru păr scurt prețul este 250 Ron și poate ajunge până la 750 Ron pentru un păr extra lung. Pentru mai multe detalii vă așteptăm în salon sau la numărul de telefon 0728832209

 

 

Transformă-ți părul și evidențiază-ți frumusețea naturală cu tratamentul Botox Keratin. Îndrăznește să experimentezi și bucură-te de un păr radiant și strălucitor!

Contact: 0728832209

https://shop.ihair.ro/index.php?route=common/home