English

Uleiul de argan – 5 Pasi pentru aplicarea lui corecta pe par

martie 13, 2022
admin

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Uleiul de argan are multiple beneficii pentru piele, unghii si par.

Dar unde il gasim?

Arganul se regaseste in multe produse cosmetice intr-o concentratie mica sau foarte mica, dar foarte rar se gaseste in forma lui pura, neprelucrata si extrem de concentrata. Cand este aplicat pe par, uleiul de argan are efect de reparare a zonelor deteriorate, de protectie impotriva factorilor exteni, de intensificare si de protejare a culorii si ofera o stralucire incredibila.

Aplicand Uleiul Tratament de Argan Agadir, parul devine mai ascultator, mai moale si isi pastreaza forma oferita prin coafare o perioada mai lunga de timp. Textura corecta a uleiului de argan trebuie sa fie densa, groasa si frumos mirositoare. Daca textura este mult mai fluida, mai lichida, concetratia uleiului este diminuata.

Dar cum sa aplicam corect uleiul de argan pe par?

Mai jos vei gasi 5 pasi pentru aplicarea corecta a tratamentului reparator pe par.

aplicarea uleiului de argan pe par

Pasul 1: Dupa samponare, aplica 2 picaturi de ulei in palme si maseaza bine.

 

 

 

 

aplicarea Uleiului de argan pe parul umed

Pasul 2: Aplica tratamentul de par cu argan pe par pe lungime, in special pe farfuri. Daca ai parul foarte uscat, poti aplica si pe radacina.

 

 

coafarea parului, tratament cu argan cagadir

Pasul 3: Usuca parul cu peria si cu uscatorul asa cum preferi. Parul va fi protejat de caldura, iar tratamentul va incepe sa actioneze cu ajutorul caldurii.

 

 

Pasul 4: Aplica inca o picatura in palme, maseaza produsul bine si aplica din nou pe lunginea parului.

 

 

 

 

agadirint produse cu argan pentru par agadir

Pasul 5: Bucura-te de parul tau super toata ziua! Maine vei putea adauga inca o picatura pe parul uscat. La urmatoarea spalare poti relua toti pasii.

 

 

 

Toata gama de Produse Agadir contine ulei de argan concentrat obtinut din Maroc si patentat in Statele Unite ale Americii. Iti recomandam sa folosesti produsele profesionale Agadir in rutina ta zilnica de ingrijire pentru par. Acestea se gasesc inclusiv in Salonul tau de coafura. Daca esti stilist, poti contacta distribuitorul produselor aici: http://www.ihair.ro/distributie/

Produse pentru par cu argan agadir agadirint

Poti urmari videoclipul cu modul aplicarii aici: https://youtu.be/njEWMziJNSA

Pentru detalii iti stam la dispozitie la numarul de telefon +40728832208