English

Tratamente si produse capilare farmaceutice Rueber

Home » Tratamente si produse capilare farmaceutice Rueber

rueber-logo
Tratamente si produse capilare farmaceutice Rueber

Clinica RUEBER a fost fondata in 1982 de directorul general, José María Codina, ca urmare a unei cercetari ample. De atunci compania a continuat sa se dezvolte pentru a deveni un nivel de referinta in solutii de par, atat la nivel national si international.

Experienta vasta si pozitia puternica pe piata pentru proteze, extensii, accesorii, peruci si produse pentru scalp si par permite clinicii sa se pozitioneze in prima linie si sa fie in ton cu nevoile clientilor sai.

Se bazeaza pe profesionisti cu inalta calificare pentru a furniza o evaluare tehnica personalizata si servicii excelente.

Se lucreaza continuu pentru a gasi moduri de a crea, inova si reinnoi produsele Rueber. De aceea se vor produce si vom distribui intodeauna produse la cele mai inalte standarde.

Laboratoarele RUEBER au fost create in anul 1990 ca rezultat al unor analize amanuntite observand si devenind constienti de nevoia de a introduce pe piata produse care indeplinesc nevoile si asteptarile profesionistilor.

Cele doua linii de produse profesionale si farmaceutice pentru scalp si par, Innovative si Tricosystem, sunt orientate spre furnizarea de solutii personalizate si eficiente pentru client din punct de vedere tehnic si profesional.

Recupereaza sanatatea scalpului tau. Suna la tel: 031 416 70 25 pentru programare si vei beneficia de Analiza Capilara ( 30 lei ) diagnostic imediat, recomandare de produse necesare pentru combaterea fiecarui tip de problema capilara.

Descopera Acum care este sanatatea scalpului tau!

 

IMATGE-GRUP-RUEBER-def

FOTO-LABORATORIOS-DEF

analiza capilaraAnaliza Capilara doar 30 lei la sediul IHAIR. Tratamentele noastre capilare sunt bazate pe analiza completa a pielii, a bulbului, a firului capilar prin Dermograma si Tricograma.

DERMOGRAMA presupune analiza conditiei scalpului (intoxicatii, iritatii, eczeme, dermatita, psoriazis, sebum, transpiratie, matreata, deshidratare, denutritie).

TRICOGRAMA presupune analiza profunda a radacinii firului de par. Analiza microscopica a bulbului capilar in care se constata ce tip de radacina predomina:

  • Anagena – radacina noua;
  • Catagena – stadiu stagnant;
  • Telogena – radacina moarta.

Gama cosmetica Innovative

Linia de produse cosmetice pentru par bazata pe cele mai recente tehnologii stiintifice. Eficienta extraordinara si rezultatele uimitoare. O gama larga de produse pentru ingrijirea si regenerarea scalpului si a parului de la radacina la varf.

 

Gama farmaceutica Tricosystem

Produse concepute special pentru a rezolva principalele probleme ale scalpului, parului si bulbilor radacinii firului de par. O gama larga de produse pentru matreata, caderea parului, de regenerare si reinnoire celulara. Eficienta testata stiintific. Rezultate excelente.

'