English

Tratamente reconditionare

Home » Tratamente reconditionare

Tratamente reconditionare

Parul tau este deteriorat de la chimicale sau de la placa de indreptat? Intampini probleme in tehnicile de coafare? Va recomandam un tratament de reconditionare rapid si usor de aplicat. Este special conceput sa revitalizeze parul vopsit, decolorat, obosit, sau parul casant, deteriorat, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu varfuri despicate.  

 

skinny_straight1

Tratament Reaction Innosys

Tratamentul Reaction este unul dintre cele mai inovative metode de conditionare si reparare a parului. Acesti 3 pasi simpli reconditioneaza parul, ofera stralucire, elimina incurcaturile, uscaciunea, aspectul frizat si indisciplinat. Densitatea inalta a complexului de keratina hidrolizata si aminoacizi ii va reda parului deteriorat proteinele pierdute (din cauza serviciilor chimice anterioare) si imbraca cuticulele cu 18-MEA, conferindu-i parului o textura matasoasa si stralucire pentru urmatoarele 4-6 saptamani. Tratamentul Reaction nu contine formaldehida, se poate folosi in orice mediu.

Tratamentul Reaction B1 – este o solutie lichida care contine in principal keratina hidrolizata si aminoacizi ce inapoiaza parului deteriorat proteinele pierdute din cauza alimentatiei neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redand integritatea naturala a parului. Complexul de ceramide va neutraliza zonele slabe si va crea o bariera protectoare in timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv parul.

Tratamentul Reaction B2 – este o crema groasa ce se foloseste pentru a echilibra uleiul si apa pentru a egaliza porozitatea parului. B2 va hrani cortexul deteriorat al parului cu nutrienti suplimentari si reumple cuticulele cu ceramida pierduta pentru a recastiga coeziunea interna.

Tratamentul Reaction B3 – Masca intensiva care inchide cuticula. Contine nutrienti si proteine vitale pentru a conferi parului volum, protectie si stralucire.

Produs recomandat pentru ingrijre acasa care mentine rezultatul si prelungeste efectul: Reaction B3.

Reconstruirea si stabilizarea firului de par cu OLIPLEX, marca IHAIR KERATIN.

 

Ce este OLIPLEX?

Oliplex este un produs fara silicon, sulfati sau aldehide creat special pentru parul tratat chimic care reconecteaza,  prelungeste durata si persistenta vopselei de par. Datorita ingredientelor, tratamentul are un rol regenerator si reduce substantial deteriorarea parului dupa vopsire si reface complet legaturile di-sulfurice rupte  (legaturi care se rup din cauza serviciilor termice/chimice). Oliplex nu este doar un tratament independent, este si parte integranta a serviciilor de colorare/decolorare/permanent/indreptare, care reface parul din interior, il intareste si il detoxifica in acelasi timp.

De ce OLIPLEX?

Pentru ca nu este dificil de utilizat, tratamentul se realizeaza intr-un timp relativ scurt. Clientul nu trebuie sa-si faca griji daca este specific pentru tipul lui de par, OLIPLEX este valabil pentru absolut toate tipurile de par, iar rezultatele sunt de lunga durata. Sistemul Oliplex functioneaza perfect si in urma unui tratament cu keratina. Inainte de tratamentul cu keratina, recomandam utilizarea kit-ului de reconstructie si stabilizare Oliplex.