English

Cursurile Academiei Ihair pentru profesionisti

April 27, 2020
admin

Compania iHair s-a infiintat in anul 2011 din dorinta clientilor de a avea un PAR DREPT SI SANATOS prin tratamente inovatoare si de durata care ingrijesc, transforma si redau stralucirea parului. Ne-am remarcat fata de alte saloane prin rezultate exceptionale si clienti extreme de multumiti care revin constant.

Timpul este foarte important, de aceea cu ajutorul tratamentelor si produselor noastre vizitele la coafor si timpul petrecut in fata oglinzii este diminuat considerabil. O uscare rapida de 10 minute este suficienta pentru a fi gata si a arata perfect!

Dupa 1 an la Ihair au inceput cursurile pentru tratamanetele de keratina, apoi cel de indreptare permanenta, apoi cel de analiza capilara, apoi volum la radacina, iar ultimul este cel pentru bucle permanente.

Pentru a sustine aceste cursuri echipa Ihair condusa de Ioana Anton (trainer principal si administrator) a fost intruita si perfectionata pentru a putea invata alti stilisti secretele tehnicilor speciale. Perfectionarea a avut loc de la caz la caz in Grecia, Anglia, Italia, Spania.

Interviu Ioana Anton fondator IHAIR

Cum se desfasoara cursul?

Cursurile se desfasoara la sediul ihair sau in fiecare oras din tara, in care va prezentam cele mai recente si inovatoare tehnice. Prima parte a cursului se prezinta partea teoretica  a tratamentului, dar si istoria acestuia. Se prezinta produsele cu care se va lucra si beneficiile lor.

Cat dureaza?

Dureaza 6 ore.

Cursul este impartiti in 3 parti:
  • Teorie
  • Demostratie
  • Practica

Prima parte a cursului se prezinta partea teoretica  a tratamentului, dar si istoria acestuia. In a doua parte, hairstylistii nostrii va prezinta modelele lucrate de ele și se prezinta produsele cu care se va lucra si beneficiile lor. In ultima parte, se lucreaza pe model propriu sau obtinut, unde li se explica pas cu par tehnica cursantilor. Acestia sunt supravegheati continuu si sunt instruiti si corectati unde este necesar de hairstylistii nostri.

In urma acestui curs, obtineti informatii depline inclusive secrete profesionale, oferte de exclusiviste, cadouri și diploma de participare.

De ce ar trebui profesionistii sa se inscrie si sa participe la aceste cursuri?

Pentru ca oricata experienta ar avea un stilist cu vechime sau cata materie a invatat un proaspat iesit dintr-o scoala profesionala, la noi vor vedea si invata lucruri noi, vor lucra corect cu produsele oferite astfel incat sa obtina rezultatele perfecte pentru clientii lor.

Dorinta si scopul nostru sunt de a face fiecare cursant sa obtina succes si performante.

Daca ti-ai dorit sa ajungi la unul din seminariile organizate de noi, dar nu ai putut? Poti participa la cursurile de specializare in care voi va alegati data cand sa aiba loc. Acest lucru se face printr-o programare la contactele mai jos.

Citeste mai multe Poze cursuri
Contact Salon si Programari